2012-05-01 09:28:35
Φωτογραφία για Πρώτη επιλογή ο Πανιώνιος για φιλικό
Πρώτη επιλογή ο Πανιώνιος για φιλικό

1/5/2012

Στον Ολυμπιακό σκέφτονται να δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια πριν τον Final-Four. Πρώτη τους επιλογή να δώσουν παιχνίδι ή παιχνίδια κόντρα στον Πανιώνιο, τον οποίο εκτιμούν ως ομάδα.

Στον Ολυμπιακό από την Δευτέρα (29/4) θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει Final-Four και το προπονητικό-τιμ των ερυθρολεύκων κάνει σκέψεις ώστε η ομάδα να δώσει δύο φιλικά παιχνίδια, λίγο πριν την αναχώρηση της για την Κωνσταντινούπολη.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, λοιπόν, εξετάζουν ομάδες από την Ελλάδα με τις οποίες θα ήθελαν να δώσουν φιλικά ματς, ώστε να συνεχίσουν να έχουν αγωνιστικό ρυθμό, λίγο πριν τον ημιτελικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα στις 11 Μαΐου.

Πρώτη επιλογή του Ντούσαν Ίβκοβιτς και των συνεργατών του είναι να δώσουν αυτά τα φιλικά παιχνίδια κόντρα στους κυανέρυθρους.

Οι σχέσεις ανάμεσα στα προπονητικά-τιμ των δύο ομάδων είναι εξαιρετικές, με τον Ολυμπιακό να έχει σε εκτίμηση την αγωνιστική ποιότητα του Πανιωνίου, καθώς τον θεωρούν μία πολύ σοβαρή ομάδα με δυνατότητες.


Οι Πειραιώτες μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να επισημοποιήσουν την πρόθεση τους στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Οι κυανέρυθροι δεν αναμένεται να φέρουν αντίρρηση, αλλά το πιθανότερο είναι να δεχτούν για ένα φιλικό ματς, καθώς πριν το Final-Four (πιθανότατα στις 7 Μαϊου) θα ξεκινήσουν τους επίσημους αγώνες τους κόντρα στον Κολοσσό για τις θέσεις 3-4 του πρωταθλήματος.

www.redplanet.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Προπονήθηκαν οι Λο και Άντιτς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Προπονήθηκαν οι Λο και Άντιτς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ