2012-05-01 09:47:26
Φωτογραφία για «ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ολοένα και περισσότερα λεπτά συμμετοχής κερδίζει ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στον Ολυμπιακό. Οι ημιτελικοί με τον Πανιώνιο συνέβαλαν καταλυτικά, ώστε ο διεθνής φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» να μπει σταδιακά σε πιο έντονους αγωνιστικούς ρυθμούς εν όψει του επερχόμενου Final Four της Κωνσταντινούπολης και των τελικών της Α1 με τον Παναθηναίκό.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλο αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα φετινά «στοιχήματα» για τον Ολυμπιακό του Ντούσαν Ίβκοβιτς εν όψει των κρίσιμων υποχρεώσεων που περιμένουν τους «ερυθρόλευκους» τόσο στο επερχόμενο Final Four της Πόλης, όσο ακι στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο 27χρονος διεθνής φόργουορντ του Θρύλου κερδίζει όλο και περισσότερα λεπτά συμμετοχής και αυτό ήταν απόλυτα λογικό και αναμενόμενοαπό την στιγμή όπου αποθεραπεύτηκε και επέστρεψε στο παρκέ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό στο πλαίσιο της τελετυαίας αγωνισιτκής της κανονικής περιόδου.


Οι αναμετρήσεις εμ τον Πανιώνιο για την ημιτελική φάση των πλέι - οφ αποτέλεσα μία πολύ καλή ευκαιρία για τον «Βασιλό» να πάρει χρόνο συμμετοχής και να παρουσιάσει ορισμένες πτυχές του πληθωρικού του ταλέντου, δείχνοντας σιγά - σιγά να προσαρμόζεται στα «θέλω» του Ντούσαν Ίβκοβιτς και τα αγωνισιτκά δεδομένα της ομάδας.

Όλοι στο τεχνικο επιτυςελείο του Θρύλου αδημοούν να δουν τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο ναμπορεί να αγωνιστεί σε ακόμη πιο υψηλό επίπεδο και να ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους» καταλυτικά στα επόμενα καθορισιτκά παιχνίδια όπου τον περιμένουν στην κούρσα προς την επιστροφή του στην κορυφή της Ελλάδας ακι της Ευρώπης!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λύγισε ο Ερνέστο!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λύγισε ο Ερνέστο!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ