2012-05-01 09:48:01
Φωτογραφία για Λύγισε ο Ερνέστο!
Λύγισε ο Ερνέστο! 30/4/2012

 

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πέρασε αναμφίβολα τα πιο σημαντικά του χρόνια στον πάγκο του Ολυμπιακού, κατακτώντας τίτλους και ανεβάζοντας τον πήχη για τον ίδιο, κοουτσάροντας τη μεγαλύτερη ομάδα της καριέρας του.

Ο ίδιος αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει από τον Θρύλο το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν λύγισε ή ότι δεν ήταν συγκλονιστική για τον ίδιο η πορεία του στο λιμάνι.

«Αυτά που έζησα στον Ολυμπιακό, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μου.Δεν πιστεύω ότι θα μου ξανασυμβεί αυτό στην καριέρα μου», είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το τέλος του τελικού και αυτή ακριβώς είναι η πραγματικότητα.

Μέχρι και οι ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια πρώτη φορά έβλεπαν τον «Τσινγκούρι» τόσο έντονα συναισθηματικά φορτισμένο. Είχε βουρκώσει ο Ερνέστο λόγω των εκδηλώσεων αγάπης και λατρείας του κόσμου προς το πρόσωπό του.

Τα συναισθήματά του ήταν τόσο έντονα  και μάλιστα σε βαθμό που δυσκολευόταν να αρθρώσει λέξη προς τους παίκτες του. Τους αγκάλιασε έναν-έναν, τους φίλησε για την προσφορά τους στον σύλλογο, αλλά και για τα όσα έκαναν φέτος.

www.thrylos.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ