2012-05-01 21:58:07
Φωτογραφία για ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΝ ΜΕ ΜΙΡΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ!
Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που σχετίζουν τον Κέβιν Μιραλάς με την Μπάγερν Μονάχου. Σε σημερινό του δημοσίευμα το "eurosport.fr", επικαλείται βελγικά ΜΜΕ για να αναφέρει ότι το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, βρέθηκε εκπρόσωπος της γερμανικής ομάδας προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον Βέλγο.

Ο σκάουτερ της Μπάγερν Βόλφγκανγκ Ντρέμλερ, του οποίου οι εντυπώσεις είναι ακόμα άγνωστες, σίγουρα θα μετέφερε διάφορα στους ανωτέρους του για τον Μιραλάς, σχολιάζει το δημοσίευμα.

Ο Μιραλάς, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, θα αντικαταστήσει τον Άριεν Ρόμπεν, ο οποίος δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Φρανκ Ριμπερί. Το συμβόλαιο του Ολλανδού λήγει στο τέλος της σεζόν και ο Βέλγος στράικερ του Θρύλου είναι φαβορί για να μεταπηδήσει στην ομάδα του Μονάχου και να καλύψει το κενό του.

«Το συμβόλαιο του διεθνή Βέλγου του Ολυμπιακού λήγει το 2014 και κοστολογείται στα 8 εκατ. ευρώ», καταλήγει το άρθρο και όσο περνάει ο καιρός οι φήμες θα πληθαίνουν και το όνομα του Μιραλάς θα φιγουράρει ως υποψήφιο για την Μπάγερν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ