2015-02-04 19:24:03
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΖΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ!
Όχι, αυτή τη φορά δεν έφταιγε ο διαιτητής... Κομίνης (χάρισε άλλωστε την κόκκινη στον Ρικάρνο Κόστα στη φάση του πέναλτι, αν και μάλλον... καλύτερα να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό), αλλά οι ποδοσφαιριστές και ο Αναστασιάδης που έγραψαν μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου τους.

Ας δούμε τι λένε τα ασπρόμαυρα ΜΜΕ για το κάζο του αιώνα στο Ηράκλειο και το 3-1 από τον ΟΦΗ των πιτσιρικάδων και των χιλίων προβλημάτων.

olapaok.gr : Ντροπιάσατε τον ΠΑΟΚ Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και ο Αναστασιάδης έγραψαν μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου κι έκαναν κομμάτια το όνειρο του κόσμου για τίτλο. Μέγα πάθος και δύναμη από τους παίκτες του ΟΦΗ που παλικαρίσια έφτασαν σε μία μεγάλη νίκη με σκορ 3-1. Τζορτζ (11'), Λαμπρόπουλος (πεν. 34') και Κουτσιανικούλης (82') τα γκολ του ΟΦΗ, μείωσε ο Παπαδόπουλος (52') για τον "Δικέφαλο".

Ποιο ντέρμπι και ποιος τίτλος; Έτσι δεν μπορεί να ονειρεύεται τίποτα ο κόσμος του ΠΑΟΚ
. Παίκτες και Αναστασιάδης "βοήθησαν" σε αυτό με την ΤΡΑΓΙΚΗ εμφάνιση που έκαναν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ", όπου ηττήθηκε δικαιότατα με 3-1. Χωρίς αρχή, μέση και τέλος η ομάδα που παρέταξε εντελώς λάθος ο Άγγελος Αναστασιάδης, δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να αντισταθεί στο πάθος και την δύναμη που έβγαλαν οι παίκτες του ΟΦΗ, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα εντός κι εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Σήμερα γράφτηκε μία μαύρη σελίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ και αποκλειστικά υπεύθυνοι γι' αυτό είναι οι παίκτες και ο προπονητής. Σήμερα ο "Δικέφαλος" αποχαιρέτησε τον τίτλο, για τον οποίο απέδειξε πως δεν ήταν έτοιμος ούτε καν να διεκδικήσει.

paok24.com : ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 3-1 (τελικό)

Τραγικό απόγευμα και ήττα του «Δικέφαλου» στο Ηράκλειο.

Σε ένα «περίεργο», λόγω των προβλημάτων του ΟΦΗ, παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ αυτοκτόνησε και έχασε 3-1 από τους Κρητικούς (Τζορτζ , Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης - Παπαδόπουλος).

Ελλειψη συγκέντρωσης, ουσίας και αποτελέσματος. Ο κακός ΠΑΟΚ έχασε από μια ενδεκάδα ανάγκης του ΟΦΗ που είχε 14 παίκτες στην αποστολή του. Τα λόγια είναι περιττά μετά από τέτοια εμφάνιση και τέτοιο αποτέλεσμα.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ