2015-02-04 19:25:40
Φωτογραφία για Μεγάλη κλινική της Ελλάδας έχει απλήρωτους εργαζόμενους για 2 ΧΡΟΝΙΑ
Αγαπητό Tromaktiko,

Δυο χρόνια απλήρωτοι κατά μέσω όρο είναι οι εργαζόμενοι στην... κλινική ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (η μισθοδοσία γίνετε με έναντι τα τελευταία 4 χρόνια των 100 ευρώ έως και μισού μισθού) και ο εργοδότης είναι όλο δικαιολογίες ότι δήθεν δεν πληρώνουν τα ταμεία κλπ. και απειλές ότι θα την κλήσει . Όλα αυτά τα κάνει εκμεταλλευόμενος την μη ύπαρξη σωματείου εργαζομένων και την αδιαφορία της επιθεωρήσεως εργασίας.

Κ.ΛΕΓΑΚΗ αφήστε τις δικαιολογίες και πληρώστε τους εργαζόμενους ,είναι και αυτοί ανθρωποι και έχουν υποχρεώσεις και σταματήστε να χρηματοδοτείτε τις άλλες σας επιχειρήσεις με τα έσοδα της κλινικής. Αγοράσατε μια κλινική κόσμημα στο χώρο της υγείας από τον εξαίρετο άνθρωπο και εργοδότη τον αείμνηστο ΖΑΚ ΑΛΑΖΡΑΚΗ εάν δεν μπορείτε πουλήστε και φύγετε.

Κύριοι μέτοχοι του ομίλου DIOPHAR, εμείς οι εργαζόμενοι στην κλινική ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ , έστω και απλήρωτοι, έστω και νηστικοί, θα είμαστε με κάθε τρόπο μπροστά σας όταν πάτε να επιβάλλεται συνθήκες γαλέρας στην κλινική σας
. Τα νούμερα που λέτε πως δεν σας βγαίνουν, δεν αφορούν τον εργάτη που δεν τα δημιούργησε. Αφορούν τον ιδιοκτήτη και τα μεγάλα στελέχη που κρατούν τη στρατηγική της επιχείρησης στα χέρια τους. Αν λοιπόν υπάρχει οικονομικό αδιέξοδο, η λύση που προτείνουμε είναι τόσο απλή: Ανοίξτε τις καταθέσεις σας, τον συσσωρευμένο πλούτο τόσων χρόνων και πληρώστε την εργασία που σας έχουμε ήδη παράσχει. Ανοίξτε τα "σφιχτά" σας χεράκια και πληρώστε τους τους εργαζόμενους της κλινικής. Εμείς δεν έχουμε να σας δώσουμε τίποτε. Απλά γιατί μας τα έχετε πάρει όλα!

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
DathMessages: Cydia tweak new  v1.0 ($1.99)
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
DathMessages: Cydia tweak new v1.0 ($1.99)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ