2012-05-02 09:01:27
Φωτογραφία για ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ AIDS AΠΟ ΤΙΣ ΟΡΟΘΕΤΙΚΕΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ
Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και τρεις ημέρες στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και στα νοσοκομεία της Αθήνας από έντρομους πολίτες οι οποίοι ζητούν περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού για τεστ για AIDS , μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων των 12 ιερόδουλων που βρέθηκαν οροθετικές. Εκτός από την πρώτη ιερόδουλη που συνελήφθη προχθές, οι αστυνομικές αρχές έδωσαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες άλλων 11 γυναικών που εκδίδονταν σε υπαίθριους χώρους και ξενοδοχεία και διαπιστώθηκε από τον υγειονομικό έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ ότι είναι φορείς του AIDS.

 

 Μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη , η αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας των έντεκα γυναικών - προκειμένου να προστατευτεί η δημόσια υγειά και καλούν όλους όσους ήρθαν σε σεξουαλική επαφή μαζί τους χωρίς προφυλάξεις να επικοινωνήσουν με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

 Σε βάρος των 11 ιερόδουλων ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος και απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, καθώς και για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων γυναικών. Ο κίνδυνος για την δημόσια υγεία είναι πλέον πολύ μεγάλος καθώς όλες οι γυναίκες- ανάμεσα τους 9 Ελληνίδες- εκδίδονταν τις περισσότερες φορές χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Μόνο η πρώτη Ρωσίδα ιερόδουλη που βρέθηκε προχθές θετική σε Aids, Τατιάνα Μπουκτογιάροβα, έχει συνευρεθεί - χωρίς προφυλάξεις - με πάρα πολλούς άνδρες (πάνω από 400) ενώ τα τηλεφώνημα από φοβισμένους πιθανούς πελάτες της στο ΚΕΕΛΠΝΟ, ξεπέρασαν τα 1000.

 

 Η Αστυνομία καλεί οποιονδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη - AIDS), να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα εξής τηλέφωνα: - Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222 - Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210 52 12 054.

 

με πληροφορίες από το Real.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ολα θα κριθούν στο νήμα...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ολα θα κριθούν "στο νήμα"...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ