2012-05-02 09:10:04
Φωτογραφία για Στα δικαστήρια η Linda
Η Linda Evangelista είχε τέσσερις μήνες σχέση με τον Γάλλο δισεκατομμυριούχο. Αποτέλεσμα; Ένας γιος, ο Augustus που σήμερα είναι πέντε χρονών. Το διάσημο μοντέλο, ωστόσο, δεν φαίνεται ικανοποιημένο από τη σχέση του επιχερηματία με τον γιο της και γι' αυτό αποτάθηκε σε δικαστήριο οικογενειακών υποθέσεων να δώσει τη λύση.

Φαίνεται πως η Linda δεν είναι πολύ χαρούμενη που η κόρη του πρώην συντρόφου της Valentina, έχει όλες τις ωφέλειες από τα χρήματα του πλούσιου πατέρα της, ενώ ο δικός της γιος είναι... ριγμένος.

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του 46χρονου μοντέλου, επιθυμεί αμειβόμενους με 15.000-16.000 πρώην ντετέκτιβ της αμερικανικής αστυνομίας να οδηγούν και να φυλάσσουν τον γιο της κι επιπλέον 7.000 δολάρια για νταντά επί 24ώρου βάσεως. Ο Pinault κερδίζει 5 εκατ. δολ. τον χρόνο, ενώ η περιουσία του ανέρχεται στα 11,5 δισ. δολάρια, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Evangelista.


Ο δισεκατομμυριούχος δαπανά 50.000 δολ. τον μήνα μόνο σε φόρους και δάνεια για το αξίας 12 εκατ. δολαρίων σπίτι στο Λος Άντζελες που ανήκει στην κόρη του Valentina. Ωστόσο, οι δικηγόροι του Pinault επιμένουν ότι η Evangelista δεν επιθυμεί απλώς διατροφή για το παιδί αλλά και για την ίδια! Το μοντέλο έχει περιουσία 8 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ το 2010 είχε έσοδα 1,8 εκατ. δολάρια. Επίσης, παραπονείται ότι η μικρή Valentina περνά αρκετό χρόνο στο εξοχικό των παππούδων της στη Γαλλία και γι’ αυτό απαιτεί ένα εξοχικό και για τον Augie. Συνολικά η καλλονή απαιτεί το ποσό των 46.000 δολαρίων τον μήνα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ