2012-05-02 09:31:02
Φωτογραφία για ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ... ΠΡΩΤΑΡΗΔΕΣ Ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ
Ιδιαίτερη βαρύτητα στον ψυχολογικό τομέα ρίχνει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, εν όψει του Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος έχει τεράστια εμπειρία σε Final 4 Ευρωλίγκας, γνωρίζει πολύ καλά πως ο παράγοντας της ψυχολογίας παίζει τεράστιο ρόλο και όπως είναι φυσικό θα φροντίσει από τώρα να ρίξει μεγάλη βαρύτητα στο συγκεκριμένο κομμάτι. Ο Ολυμπιακός διαθέτει πολλούς «πρωτάρηδες», αφού πρόκειται για μια ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας και με παίκτες που δεν έχουν ζήσει ανάλογες εμπειρίες στο παρελθόν.

Ουσιαστικά, με εξαίρεση τους Βασίλη Σπανούλη, Λάζαρο Παπαδόπουλο, Γιώργο Πρίντεζη, Μιχάλη Πελεκάνο, Ανδρέα Γλυνιαδάκη και Παναγιώτη Βασιλόπουλο, οι ερυθρόλευκοι δεν διαθέτουν άλλους παίκτες με παραστάσεις από Final 4. Ακόμα και ο Κώστας Παπανικολάου με τον Κώστα Σλούκα, οι οποίοι ήταν παρόντες στο Παρίσι το 2010, δεν είχαν τότε ουσιαστικό ρόλο στην ομάδα. Επίσης, για τους Πρίντεζη, Πελεκάνο, Βασιλόπουλο και Γλυνιαδάκη το Final 4 της Κωνσταντινούπολης θα είναι μόλις το δεύτερο στην καριέρα τους.


Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι οκτώ παίκτες του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μάντζαρης, Δημήτρης Κατσίβελης, Έισι Λο, Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, Μάρκο Κέσελ, Κάιλ Χάινς, Τζόι Ντόρσεϊ και Πέρο Άντιτς, θα δώσουν για πρώτη φορά το παρών.

Αυτό αποτελεί ένα πρόβλημα για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ειδικά από τη στιγμή που στον ημιτελικό οι ερυθρόλευκοι θα βρουν απέναντί τους μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα, ο βασικός κορμός της οποίας, έχει συμμετάσχει σε Final 4 και πριν από δύο χρόνια σήκωσε το τρόπαιο στο Παρίσι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα κόμματα ως παράσιτα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα κόμματα ως παράσιτα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ