2015-06-20 12:08:18
Φωτογραφία για ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΖΑΠΑΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του επιθετικού της Νάπολι, Ντουβάν Ζαπάτα!

Ένας παίκτης που και στο πρόσφατο παρελθόν είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό επανέρχεται στο προσκήνιο!

Οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση για την απόκτηση του Ντουβάν Ζαπάτα, δεν διευκρινίζουν ωστόσο αν έχει γίνει πρόταση για δανεισμό του ποδοσφαιριστή ή για την αγορά του.

Ο Κολομβιανός, πάντως, έχει εκφράσει πρόθεση να φύγει από τη Νάπολι με κάθε τρόπο, παρόλο που έχει συμβόλαιο ως το 2018 με τους «παρτενοπέι», και όπως υποστηρίζουν στην Ιταλία ο Ολυμπιακός είναι ο πιθανότερος προορισμός του!

Το αν θα πρόκειται για αγορά, με κόστος πάνω από 7 εκατ. ευρώ, ή δανεισμό θα αποσαφηνιστεί αν όντως το θέμα προχωρήσει για τον Ολυμπιακό!

Ο Ζαπάτα, πάντως, θεωρείται μια ιδιαίτερα ελκυστική περίπτωση ποδοσφαιριστή ο οποίος άρχισε την καριέρα του στην Αμέρικα της πατρίδας του, συνέχισε στην Εστουντιάντες της Αργεντινής και από το 2013 ανήκει στη Νάπολι με την οποία έχει 15 γκολ και 5 ασίστ σε 53 παρουσίες σε όλες τις διοργανώσεις τις τελευταίες δυο σεζόν. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην Κ20 της Εθνικής Κολομβίας 5 φορές κι έχει σημειώσει ένα τέρμα!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ