2015-09-23 09:36:42
Φωτογραφία για ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ... «ΠΕΡΙΠΑΤΟ» ΚΑΙ ΜΑΣΑΝΤΟ Η ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ.!
Σε... περίπατο μετέτρεψε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ τη νοκ άουτ αναμέτρηση Κυπέλλου Κροατίας με την Οστρς Ζλάταρ για τη φάση των «32».

Η εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League διέλυσε εκτός έδρας μες 1-7 την ομάδα της Β’ Κατηγορίας και προκρίθηκε με εμφατικό τρόπο στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου, δίνοντας συνέχεια στις εξαιρετικές της εμφανίσεις σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ άνοιξε το σκορ στο 26’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Πάουλο Μασάντο, για να αντιδράσει προσωρινά η Οστρς και να φτάσει στην ισοφάριση με τον Τρσακ στο 44’.

Στο δεύτερο μέρος, όμως η διαφορά ποιότητας και δυναμικότητας που χώριζε τις δυο ομάδες ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή. Διάστημα στο οποίο η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πέτυχε έξι ακόμη γκολ με τους Μόρις (50’), Τσεκίτσι (56’, 68’), Γκόγιακ (57’), Ολμο (63’), Ματέλ (81′), φτάνοντας με εμφατικό τρόπο στο τελικό 1-7.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (Σβιτάνοβιτς): Γέζινα, Μούσα, Γκονσάλο (71’ Σόλντο), Μόρις, Ματέλ, Μασάντο (60’ Μόρο), Σεκίσι, Τσότιτς, Γκογιάκ, Ολμο, Χόντζιτς
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ