2012-05-12 17:54:10
Φωτογραφία για Επεισόδια και εγκλωβισμοί σε Αγιά Σοφιά!
Mετα από 3 ώρες, τα πνεύματα ηρέμησαν στην Αγιά Σοφιά κι ενώ προηγήθηκαν μεγάλης έκτασης επεισόδιο με ένα φίλο του Ολυμπιακού τραυματία. Βγήκαν οι εγκλωβισμένοι με παρέμβαση της τουρκικής αστυνομίας.

Μετά από πάρα πολύ ώρα τα πνεύματα-επιτέλους-ηρέμησαν καθώς η τουρκική αστυνομία αποφάσισε να επέμβει και έτσι δεν έγιναν τα χειρότερα.

Το χρονικό των επεισοδίων

Μεγάλος όγκος οπαδών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μένουν στην περιοχή της Αγ. Σοφιάς, τράκαραν με οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι πήγαιναν βόλτα για να δουν τα αξιοθέατα. Και το… κακό δεν άργησε να γίνει, αφού μέχρι να επέμβει η αστυνομία οι οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια.

Θα πρέπει να τονιστεί πως οπαδοί των «ερυθρολεύκων» εγκλωβίστηκαν για περίπου δύο ώρες μέσα στην Αγιά Σοφιά και δεν μπορούσαν να βγουν καθώς φίλοι του Παναθηναϊκού ήταν στην γύρω περιοχή!

Για αρκετές ώρες έγινε προσπάθεια από την πλευρά της αστυνομίας για να εξομαλυνθεί η κατάσταση και τελικά το μεσημέρι του Σαββάτου τα κατάφεραν να απομακρύνουν τους «πράσινους» οπαδούς και αργότερα να... φυγαδεύσουν και τους φίλου των «ερυθρόλευκων»!

Το... αστυνομικό δελτίο θέλει έναν φίλο του Ολυμπιακού να είναι σοβαρά τραυματίας, ενώ η αστυνομία δεν προχώρησε, αφού προφανώς δεν πρόλαβε εγκαίρως το... μοιραίο, σε συλλήψεις.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ