2012-05-12 18:18:19
Φωτογραφία για Πιάνουν τόπο οι αναβαθμίσεις, χαμογελά ο Alonso!
Με ανακούφιση και χαμόγελα υποδέχθηκαν οι άνθρωποι της Ferrari την 3η θέση του Fernando Alonso στις κατατακτήριες δοκιμές της Catalunya. 

Στους προηγούμενους 4 αγώνες μόλις και μετά βίας ο Ισπανός κατάφερνε να μπει στο Q3, έχοντας ως καλύτερη θέση εκκίνησης την 8η στη Μαλαισία, όπου και πανηγύρισε τη νίκη.

«Βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Χάρη στις αναβαθμίσεις κάναμε ένα βήμα προς τα εμπρός. Μπήκαμε στο Q3 πολύ πιο άνετα απ' ότι τις άλλες φορές και εκτός αυτού, στο Q3 το επίπεδό μας ήταν καλό. Άλλα 100 λάστιχα να είχα πάλι τον ίδιο χρόνο θα έκανα. Υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία πλέον και μερικά δέκατα μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να σε βοηθήσουν να κερδίσεις θέσεις στην κατάταξη. Έκανα έναν καλό γύρο και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Τώρα ελπίζουμε ότι στον αγώνα θα μετατρέψουμε αυτή τη θέση σε ένα καλό αποτέλεσμα. Πρέπει οπωσδήποτε να παλέψω για το βάθρο», δήλωσε ο 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

«Στους 4 πρώτους αγώνες της χρονιάς ήταν αδύνατο ακόμα και να ονειρευτούμε ότι θα είμαστε στην πρώτη 3άδα. Μέχρι τώρα μπαίναμε στο Q3 χωρίς κανένα φρέσκο σετ ελαστικών, οπότε αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός. Πιστεύω ότι η 3η θέση αντικατοπτρίζει το επίπεδο στο οποίο βρισκόμαστε μέχρι στιγμής, αλλά είμαι ευχαριστημένος. Θα έρθουν πολλά περισσότερα στη συνέχεια», πρόσθεσε.

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ