2016-03-08 06:07:41
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ
Η Πρωτοβουλία Αποστράτων στo πλαίσιο της δράσης της για το σχέδιο έκτρωμα της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, συνέχισε και σήμερα Δευτέρα 7 Μάρτη 2016 τις περιοδείες, μοιράζοντας σχετική ανακοίνωση[1].

Αντιπροσωπεία μελών της Πρωτοβουλίας επισκέφτηκε τα Αστυνομικά Τμήματα Εξαρχείων και Ομονοίας.

Υπήρξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έγιναν συζητήσεις με το προσωπικό, σχετικά με τις συνέπειες από την αντιασφαλιστική πολιτική της κυβέρνησης και τα νέα μέτρα που σχεδιάζει. Επίσης η αντιπροσωπεία έγινε δέκτης προβλημάτων, που αντιμετωπίζει το προσωπικό, με κυριότερο την εντατικοποίηση της δουλειάς από την υποστελέχωση των υπηρεσιών. Ακόμα η έλλειψη πιστώσεων έχει σοβαρές επιπτώσεις σε δραστηριοτήτες που εκτείνονται από την καθαριότητα των υπηρεσιών μέχρι την λειτουργία των οχημάτων και εγκυμονούν κινδύνους για το προσωπικό.

Το επόμενο διάστημα η Πρωτοβουλία Αποστράτων θα συνεχίσει τις εξορμήσεις της με επισκέψεις – περιοδείες σε Αστυνομικά Τμήματα, Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και Λιμεναρχεία.

[1] http://protovoyliaapostraton.webnode.com/news/kalesma-tis-protovoylias-apostraton-gia-tin-yperaspisi-toy-dikaiomatos-mas-stin-koinoniki-asfalisi1/
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ