2016-03-19 22:15:09
Φωτογραφία για ΓΟΥΟΡΙΚ : ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΑΝ...
Την πίστη του για την πρόκριση στα Play-Offs της Euroleague, εξέφρασε σε δηλώσεις του στο «sport-fm.gr» ο Αμερικάνος σέντερ του Ολυμπιακού, Χακίμ Γουόρικ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεοαποκτηθείς σέντερ του Θρύλου:

Για το χθεσινό παιχνίδi: 

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι το σημερινό (χθεσινό) όπως όλα στο Top 16 αλλά κάναμε καλή δουλειά. Χρειάστηκε να κάνουμε καλή δουλειά για να κερδίσουμε και το κάναμε. Μπορεί στο τέλος του ματς να κοιτάς πίσω και να φαίνεται εύκολο αλλά έπρεπε να προσπαθήσουμε και να παίξουμε καλά. Πήραμε αρκετές δεύτερες επιθέσεις, πήραμε πολλούς πόντους από το τρανζίσιον και φυσικά δεν επιτρέψαμε δεύτερες επιθέσεις στους αντιπάλους μας. Αυτό ήταν το στοιχείο που μας έδωσε τη νίκη». 

Για το ότι απομένουν τρία παιχνίδια και ο Ολυμπιακός θέλει τρεις νίκες: 

«Πριν από αυτό το παιχνίδι είχαμε τέσσερα παιχνίδια και τώρα απομένουν άλλα τρία. Εμείς πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα και παιχνίδι με παιχνίδι. Πρέπει να παλέψουμε σκληρά και να παίξουμε καλά για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση». 


Για το ποιο είναι το κλειδί αγωνιστικά ώστε ο Ολυμπιακός να κάνει τρεις νίκες στα επόμενα παιχνίδια και να προκριθεί: 

«Πιστεύω οτι αν παίξουμε όπως απόψε με μυαλό στην επίθεση και κυρίως αν αποτρέψουμε τις δεύτερες επιθέσεις στους αντιπάλους μας οι πιθανότητες θα είναι με το μέρος μας. Πρέπει να εξολοθρεύσουμε τους αντιπάλους μας αμυντικά και αν το κάνουμε πιστεύω ότι θα προκριθούμε». 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ