2016-06-08 12:21:13
Φωτογραφία για Συγκλονίζουν τα λόγια της 17χρονης που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη: Με βίαζε επί 2 μήνες...
Τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια ενός άντρα που γνώρισε στο facebook έζησε η 17χρονη "Jenny" από τη Μαδαγασκάρη. Αφού συμφώνησε να τον συναντήσει μετά από 6 μήνες, τη νάρκωσε, την απήγαγε και τη βίαζε επί δύο μήνες.

Η ανήλικη μιλούσε με τον 28χρονο για 6 μήνες στο facebook πριν τελικά συμφωνήσει να τον συναντήσει. Αφού την απήγαγε, τις δύο πρώτες εβδομάδες την κρατούσε αιχμάλωτη χωρίς να έχει τις αισθήσεις της. Μετά θυμάται να τη βιάζει κατ' επανάληψη και να της δίνει φάρμακα για να την αποτρέψει να αποδράσει.

"Είχα πάνω από 310 φίλους στο facebook. Δεν ήξερα πολλούς από αυτούς. Ήθελα απλά να έχω πολλούς φίλους". Όταν δέχτηκε το αίτημα φιλίας του 28χρονου, άρχισαν να μιλάνε. "Οι γονείς μου δεν ήξεραν ότι μιλούσα σε ξένους". Μέσα σε ένα διάστημα 6 μηνών, μιλούσε στον 28χρονο και τον προσέγγιζε όταν χρειαζόταν βοήθεια.

Αφού απέτυχε σε ένα μάθημα στο σχολείο, ο δάσκαλος της ζήτησε πάνω από 200 λίρες σε αντάλλαγμα για να την περάσει
. Ζήτησε τα χρήματα από τον 28χρονο και εκείνος συμφώνησε να τη βοηθήσει. "Με απήγαγε και με κράτησε κλειδωμένη στο σπίτι του για 2 μήνες. Ήμουν αναίσθητη για 2 εβδομάδες. Ονειρεύτηκα πως η μητέρα μου πέθανε και προσπάθησα να ξεφύγω αλλά δεν μπορούσα. Δεν μπορούσα να βγω έξω και με κακοποιούσε. Με βίαζε κατ' επανάληψη αυτούς τους 2 μήνες. Έκλαιγα πολύ".

H Jenny τελικά ξέφυγε όταν την είδε κάποιος γείτονας στο σπίτι του 28χρονου και το ανέφερε στην αστυνομία. Η Jenny οδηγήθηκε σε ένα κέντρο υποστήριξης της UNICEF για ιατρική και ψυχοκοινωνική συμβουλευτική. Ο 28χρονος συνελήφθη από τις αρχές με την κατηγορία της απαγωγής και της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού και αναμένει τη δίκη του.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ