2012-05-17 14:34:22
Φωτογραφία για ΤΩΡΑ: Επίθεση Σαμαρά στον Τσίπρα [ΒΙΝΤΕΟ]
"Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συνιστώσες από το σφυροδρέπανο μέχρι την αναρχία" ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην ΚΟ του κόμματος, εξαπολύοντας δρυμεία επίθεση κατά του Τσίπρα και της "δραχμολαγνείας" που καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ «Από τη μία, να αλλάξουμε τα πάντα στην Ελλάδα, με αλλαγές που να γίνονται, σε μια Ευρώπη που και αυτή αλλάζει. και από την άλλη, να ζήσουμε τον τρόμο της εξόδου από το Ευρώ, τον τρόμο της απομόνωσης, εκτός Ευρώπης, και της κατάρρευσης όσων είχαμε φτιάξει μέχρι τώρα.» είπε χαρακτηιστικά ο Α. Σαμαράς.

«Με ολοφάνερη αλαζονεία, αλλά και απίστευτη σύγχυση. Πέρα από την αλαζονεία και τη σύγχυσή τους, υπάρχει κι ένα ακόμα χαρακτηριστικό τους, που δεν κρύβεται: ο φόβος για τον ίδιο τους τον εαυτό! Απέκτησαν ξαφνική δύναμη που δεν την περίμεναν και… τρόμαξαν! Δεν τρομάζουν μόνο τους πολίτες με αυτά που λένε…Τρόμαξαν και οι ίδιοι από την ευθύνη μιας πιθανής διακυβέρνησης. Είναι ανέτοιμοι και ανίκανοι να αναλάβουν τέτοιες ευθύνες. Κι αυτό δεν αλλάζει, γιατί δεν έχουν ένα πρόσωπο, έχουν πολλά πρόσωπα. Είναι ομοσπονδία από συνιστώσες αριστερών ομάδων. Που ξεκινάνε από τη νεκρανάσταση του σφυροδρέπανου και φτάνουν μέχρι την αναρχία.», τόνισε.


«Δεν θέλουν να «καταγγείλουν τα Μνημόνια» όπως λένε. Θέλουν να παραμείνουμε κολλημένοι στον κρατισμό και το λαϊκισμό. Αν τους ακούγαμε, δέστε τι θα γινόταν; Θα κατήγγειλε η Ελλάδα τη δανειακή σύμβαση. Μετά θα σταματούσαν οι δανειστές μας να πληρώνουν τις δόσεις του νέου δανείου. Η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να πληρώσει τις τρέχουσες υποχρεώσεις της και θα εξαναγκαζόταν να βγει από το ευρώ.»
planet-greece
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ