2012-05-17 14:38:02
Φωτογραφία για Τώρα: Αντεπίθεση Τσίπρα σε Σαμαρά
"Ο κ. Σαμαράς πρωτοστατεί στις τελευταίες μάχες οπισθοφυλακής που δίνει ο παλιός πολιτικός κόσμος" ανέφερε πριν λίγο ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ του κόμματος, κοτηγορώντας τον πρόεδρο της ΝΔ ότι αποδεικνύει την πλήρη αναξιοπιστία και απαξίωση του  παλιού πολιτικού κόσμου, όταν δεν θυμάται την ψήφο του στο μνημόνιο και τις επιστολές στην κ. Μέρκελ και την κ. Λαγκάρντ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έχουν προσωπικά και πολιτικά δεσμευτεί και δεν είναι ικανοί να αξιοποιήσουν την αλλαγή στην Ευρώπη, την οποία τροφοδότησε ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στον ΣΥΡΙΖΑ. Τόνισε επίσης πως δεν γίνεται ο ελληνικός λαός να έχει υποφέρει τόσο, αλλά η ελληνική ηγεσία να είναι η τελευταία της Ευρώπης που θα διεκδικήσει αλλαγές.

Ο Α. Τσίπρας έκανε λόγο για εφιάλτη που ζει ο ελληνικός λαός με τις επιλογές του Αντ. Σαμαρά και του Ευ. Βενιζέλου να στηρίξουν τις πολιτικές του Μνημονίου, ενώ τόνισε ότι «δεν πρόκειται ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ να μπει σε κυβέρνηση σωτηρίας του Μνημονίου».
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ