2012-05-17 14:34:39
Φωτογραφία για ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Η συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη δεν κινδυνεύει από την αντίσταση του λαού μας στην πολιτική λεηλασία τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας την Πέμπτη το μεσημέρι στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Τη θέση που παρουσίασε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, ότι η υπηρεσιακή κυβέρνηση δεν πρέπει να υλοποιήσει μέτρα που αφορούν σε περαιτέρω μειώσεις μισθών και συντάξεων, τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων και το πάγωμα των ιδιωτικοποιήσεων, υπογράμμισε στη δήλωσή του ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι ζήτησε να μην προχωρήσει η έκδοση σχετικών υπουργικών αποφάσεων για την υλοποίηση των παραπάνω μέτρων μέχρι να σχηματιστεί κυβέρνηση που θα έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής. Επίσης, ζήτησε να παγώσει κάθε διαδικασία για την πώληση δημόσιας περιουσίας.

Εν τω μεταξύ σε αλλαγή τακτικής προχωρά το ΠΑΣΟΚ εν όψει των εκλογών, καθώς αναμένεται να σκληρύνει ιδιαίτερα την στάση του, απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα.


Αυτός είναι ο βασικός αντίπαλος στις επερχόμενες εκλογές για το ΠΑΣΟΚ και ο Ευάγγελος Βενιζέλος ξεκινά από σήμερα ουσιαστικά, την προεκλογική του εκστρατεία, με ομιλία το απόγευμα στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στα γραφεία του κόμματος, στην Ιπποκράτους.

Εν τω μεταξύ, για αισχρή και ανεύθυνη ψηφοθηρία κατηγόρησε τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ο Θεόδωρος Πάγκαλος, λέγοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας οδηγεί τη χώρα σε εκλογές προκειμένου να πάρει μεγαλύτερο ποσοστό, εκμεταλλευόμενος τη συγκυρία και φοβούμενος να μην αλλάξει το ρεύμα.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο Θ. Πάγκαλος έκανε λόγο για αυθαιρεσία και υπεροψία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έναντι των αντιπάλων τους «από το ύψος του 16%» και διερωτήθηκε «αν θα αρχίσουν τις εκτελέσεις, μόλις το ποσοστό του κόμματος τους φθάσει το 25%».
 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Aνακοίνωσε τους «εκλεκτούς»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Aνακοίνωσε τους «εκλεκτούς»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ