2012-05-24 17:08:12
Φωτογραφία για «Να ζήσω ένα πρωτάθλημα»
Ανοικτό το ενδεχόμενο να ανανεώσει και του χρόνου το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ άφησε ο Πάμπλο Γκαρσία που δεν παρέλειψε να εκφράσει την επιθυμία του να ζήσει ένα πρωτάθλημα με τον Δικέφαλο του Βορρά με οποιοδήποτε τρόπο. Ο Ουρουγουανός μέσος μίλησε στον «sport103.fm» για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά και για τα συναισθήματα που του δημιουργεί η παράταση της παραμονής του στην Ελλάδα. Αναλυτικά αναφέρθηκε:

Στην ανανέωση του συμβολαίου του: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ευτυχισμένος και περήφανος που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Είναι μία καινούργια περίοδος, πρέπει να γίνει μία καλή ομάδα για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε δυνατά».

Στο γιατί η ανανέωση ήταν ετήσια και όχι διετής: «Πιστεύω ότι το σωστότερο στην ηλικία που έχω είναι να πάμε χρόνο με το χρόνο. Να βλέπω και εγώ πως αισθάνομαι, να μην έχω τραυματισμούς και να μπορώ να προσφέρω στην ομάδα. Όσο αισθάνομαι καλά αυτό θα γίνει και το καλύτερο ήταν να πάμε βήμα - βήμα».


Στο ρόλο που έπαιξε η οικογένειά του: «Είναι ένα γεγονός αφού η οικογένεια είναι πολύ σημαντικό κομμάτι να προχωρήσεις. Έχω αποφασίσει από την αρχή ότι θα είμαστε μαζί. Τα παιδιά μου έχουν φίλους και παρέες εδώ. Είναι ένα κομμάτι που κάνει πιο εύκολη την παραμονή μου στην Ελλάδα».

Στη νέα χρονιά: «Είμαι πανέτοιμος για πόλεμο άλλη μία χρόνια. Να κάνουμε μία σωστή ομάδα, με νέα παιδιά που θα πρέπει να προετοιμαστούν για τις αδικίες του ποδοσφαίρου και να ωριμάσουν σωστά. Να μπορούν να καταλάβουν ότι αυτές οι αδικίες δεν είναι το καλύτερο. Θέλουμε όμως να προχωρήσουμε μαζί».

Στο μήνυμα που θέλει να στείλει ενόψει της επόμενης χρονιάς: «Είναι γεγονός και το έχω δηλώσει ότι δεν είμαι άνθρωπος που μιλάει για το μέλλον. Μου αρέσει η στιγμή. Η ανανέωση θα δείξει τι θα γίνει. Έχω στο μυαλό μου όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο να ασχοληθώ ως προπονητής. Αλλά πρέπει να περιμένουμε τη στιγμή. Αυτή τη χρονιά πρέπει να δουλέψουμε για να μπορέσουμε να αλλάξουμε και το σκηνικό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αισθάνομαι περήφανος που είμαι σε μία ξένη χώρα και με έχουν κάνει να αισθανθώ ένας Έλληνας ακόμα. Είναι πολύ τιμητικό για μένα. Αυτό που εύχομαι σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, είναι να βρεθεί εκεί που αξίζει, να πάρει ένα πρωτάθλημα και να το ζήσω ως ποδοσφαιριστής, ως φίλαθλος ή με όποιον άλλον τρόπο είμαι στην ομάδα».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ