2018-05-03 22:00:21
Φωτογραφία για Έχεις μπερδευτεί με τις εταιρείες ρεύματος;
Το τελευταίο διάστημα οι εταιρείες ηλεκτρικής ενέργειας μας βομβαρδίζουν με διαφημίσεις, προσφορές και εκπτώσεις. Με τόσες επιλογές εκεί έξω είναι απόλυτα λογικό να μπερδεύεσαι ακόμα περισσότερο όταν φτάσεις στο σημείο να επιλέξεις ποια είναι η καλύτερη προσφορά για εσένα.

Μην ανησυχείς, όμως, το energy-market.gr, είναι ο σύμμαχος σου για να σου τα κάνει όλα απλά και ξεκάθαρα!

Γρήγορα και εύκολα σε βοηθά να αποφασίσεις τι θα επιλέξεις και ποια είναι η πιο συμφέρουσα προσφορά για εσένα.

Έρευνα αγοράς

Με την έρευνα είναι αποδεδειγμένο ότι μπορείς να βρεις εύκολα το καλύτερο deal.

Όμως, το να συγκρίνεις τα προγράμματα των παρόχων για να βρεις την καλύτερη προσφορά δεν είναι πλέον και το πιο εύκολο πράγμα.

To energy-market.gr συγκρίνει για εσένα δωρεάν την αγορά για να μην χάνεις χρόνο αναζητώντας πληροφορίες σε κάθε ιστοσελίδα ξεχωριστά.


Θα βρεις το κατάλληλο τιμολόγιο για εσένα και όλες τις εκπτώσεις συγκεντρωμένες σε ένα μέρος για να δεις ποιος πάροχος σου δίνει τη χαμηλότερη τιμή αλλά και τις καλύτερες παροχές.

Λέξεις όπως, Οριακή Τιμή Συστήματος, δεν σου λένε τίποτα

Το δίλημμα μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερο αφού η ορολογία της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας είναι λίγο περίπλοκη για κάποιον που δεν έχει καμία γνώση για τον κλάδο.

Για να μάθεις ποια είναι η καλύτερη επιλογή για τις δικές σου ανάγκες, οι ειδικοί του energy-market.gr είναι δίπλα σου για να σε βοηθήσουν.

Θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις όλους τους όρους και προϋποθέσεις του νέου σου συμβολαίου, τα ψιλά γράμματα κάθε προσφοράς, τις δεσμεύσεις που αναγράφονται στα συμβόλαια, τις λοιπές πρόσθετες χρεώσεις, το ακριβές κόστος της κιλοβατώρας κλπ.

Τι να προσέξεις πέρα από την τιμή

Εκτός από την τιμή της κιλοβατώρας μπορείς να συγκρίνεις πολύ εύκολα και γρήγορα όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κάθε παρόχου αλλά και να διαβάσεις αναλυτικά όλους τους όρους των συμβολαίων προκειμένου να κάνεις μία πληροφορημένη και σωστή επιλογή.

Φθηνότερο ρεύμα

Αφού καταφέρεις να βρεις την καλύτερη προσφορά για εσένα, θα έχεις εξασφαλίσει με εύκολα και απλά βήματα τον απόλυτο έλεγχο του λογαριασμού σου.

Σε πολλές περιπτώσεις η εξοικονόμηση στο ρεύμα σου φτάνει μέχρι και το 30%

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ