2012-06-13 01:14:02
Φωτογραφία για Συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού στο Μαρούσι
Μία πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών... και του ΣΚΑΪ με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου

Πλατεία ΗΣΑΠ, Σάββατο 16 Ιουνίου 2012, από τις 10:00 έως 14:00

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνεργασία με το ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ και με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας « Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Υγεία», διοργανώνουν συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού, το Σάββατο 16 Ιουνίου 2012, από τις 10:00 το πρωί έως τις 2:00 μετά το μεσημέρι.

Τα φάρμακα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών απόρων, ανέργων και ανασφάλιστων συμπολιτών μας, καθώς και για να καλυφθούν οι ανάγκες των κατοίκων των ακριτικών νησιών της χώρας μας, όπως αυτές καταγράφηκαν στο οδοιπορικό υγείας του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, με επικεφαλής το Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κο Γιώργο Πατούλη.


Σημείο συγκέντρωσης των φαρμάκων και του υγειονομικού υλικού στο Μαρούσι είναι η Πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού (ΗΣΑΠ), ενώ αντίστοιχα σημεία συγκέντρωσης θα λειτουργούν στο Ψυχικό (Πλατεία Αγίας Λαύρας) και στην Καλλιθέα, στη συμβολή των οδών Θησέως και Δαβάκη.

Οι πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο μας, μπορούν είτε να διαθέσουν τα φάρμακα που τους περισσεύουν, είτε εφόσον έχουν τη δυνατότητα, μαζί με το δικό τους φάρμακο να αγοράσουν και ένα επιπλέον κουτί που θα το διαθέσουν στους ευπαθείς συμπολίτες μας.

Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, που θα συγκεντρωθούν στις πλατείες, θα παραληφθούν από ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, οι οποίοι στη συνέχεια θα τα μεταφέρουν στο ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής». Εκεί θα γίνει η διαλογή και κατηγοριοποίηση των φαρμάκων.

Το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι, εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Στο ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής», μπορούν να εξεταστούν και να παραλάβουν τα φάρμακά τους, όλοι οι ανασφάλιστοι και τα μέλη των οικογενειών τους. Εάν έχουν βιβλιάριο υγείας, μπορούν να το προσκομίζουν, ώστε οι θεράποντες ιατροί, να γνωρίσουν το ιατρικό ιστορικό τους.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στο 210-3847374.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ