2012-06-19 12:38:52
Φωτογραφία για Θέλει Γκουαρδιόλα για τη σεζόν 2013-2014 η Μπάγερν
Τον Πεπ Γκουαρδιόλα έχει προσεγγίσει η Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με το goal.com, προκειμένου να τον πείσει να είναι ο αντικαταστάτης του Γιουπ Χάινκες, ο οποίος θα φύγει στο τέλος της χρονιάς από το Μόναχο.

Τα πλάνα της για τη νέα Μπάγερν Μονάχου έχει αρχίσει να καταστρώνει η διοίκηση του συλλόγου.

Μπορεί ο Γιουπ Χάινκες να έμεινε παρά τους χαμένους τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ και του Κυπέλλου Γερμανίας, όμως, την επόμενη σεζόν θα φύγει, καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του και αναμένεται να υπάρξουν αρκετές αλλαγές.

Οι Βαυαροί έχουν ήδη ξεκινήσει να σκέφτονται ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του, καθώς θα ήθελαν να δώσουν τα ηνία του συλλόγου στον Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Ισπανός τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει πως φέτος θα απέχει από τους πάγκους και η Μπάγερν θα επιθυμούσε να εξασφαλίσει την υπογραφή του το συντομότερο δυνατό, αφού είναι δεδομένο πως αργότερα θα πληθύνουν οι ενδιαφερόμενοι.


Σύμφωνα με το goal.com ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Κρίστιαν Νέρλινγκερ, είχε συνάντηση τον προηγούμενο μήνα με τον Πέρε Γκουαρδιόλα, αδερφό και ατζέντη του Πεπ, και του γνωστοποίησε το ενδιαφέρον της Μπάγερν και τα σχέδιά της. Ωστόσο, ο Γκουαρδιόλα αυτή τη στιγμή δεν επιθυμεί να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων.

Τέλος, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα οι Βαυαροί θα θέσουν έναν όρο στον Γκουαρδιόλα πριν τον αποκτήσουν και αυτός θα είναι να μάθει γερμανικά ο 41χρονος, προκειμένου να μπορεί να συνεννοηθεί καλύτερα με τον βασικό κορμό των παικτών.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ