2012-06-28 16:30:35
Φωτογραφία για ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ - ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗ
Στο σπίτι του Γιώργου Δώνη εισέβαλαν δράστες με σκοπό τη ληστεία. Νέα ανταλλαγή'ή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και δραστών στην συμβολή των οδών Χιμάρας και Θεοτοκοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη ένας εκ των δραστών. 

Λίγο πριν από τις 14.00, κακοποιοί εισέβαλαν σε σπίτι στην Κηφισιά με σκοπό τη ληστεία. Το σπίτι ανήκει στον Γιώργο Δώνη, προπονητή του ΠΑΟΚ. Οι γείτονες αντιλήφθηκαν τη ληστεία και κάλεσαν την αστυνομία. Οι δράστες προκειμένουν να διαφύγουν πήραν μαζί τους όμηρο τον πεθερό του προπονητή, ενώ σε συμπλοκή που ακολούθησε, τραυματίστηκε ελαφρά ένας από τους αστυνομικούς.

Στη ΓΑΔΑ σήμανε συναγερμός κι επί τόπου έφθασαν ισχυρές δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ, της ΕΚΑΜ και περιπολικά. Οι δράστες εγκατέλειψαν τον άνδρα αργότερα στο ρέμα του Κοκκιναρά. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους.

Σημειώνεται ότι λίγα μέτρα μακρυά από το σπίτι του γνωστού προπονητή βρίσκεται το σπίτι του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και οι ληστές έγιναν αντιληπτοί και από τον αστυνομικό που φρουρούσε την οικία του πρώην υπουργού. Ο φρουρός ειδοποίησε αμέσως την Άμεση Δράση και γρήγορα στην περιοχή βρέθηκαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ