2024-06-20 12:00:02
Φωτογραφία για Ο Γιατρός επιστρέφει  στον Alpha με… πολλά γκεστ
Ο Γιατρός, η σειρά του Alpha που μας γοήτευσε, μας συγκίνησε και μας καθήλωσε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, επιστρέφει τη νέα σεζόν ανανεωμένη. Έρχονται νέα επεισόδια, νέες ιστορίες και ένα… all star cast. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, βασικός πρωταγωνιστής, στο ρόλο του Ανδρέα Βρεττού, έδωσε την πιο συγκινητική ερμηνεία της ζωής του.

Στο νέο κύκλο επεισοδίων, σύμφωνα με πληροφορίες, καινούργια πρόσωπα, σημαντικά ονόματα στον χώρο της υποκριτικής, έρχονται σε ένα ζηλευτό καστ. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, θα δούμε τους: Μαριάννα Κιμούλη (από τις Ψυχοκόρες), Πέτρο Λαγούτη (Παγιδευμένοι), Θάλεια Ματίκα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Αλέκο Συσσοβίτη, Ιωάννη Παπαζήση, Έλενα Μεγγρέλη, Ηλέκτρα Μπαρούτα.

Μαζί τους θα είναι και ηθοποιοί από από τον 1ο κύκλο, όπως η Βασιλική Τρουφάκου, ο Τάσος Λέκκας, η Τζωρτζίνα Λιώση, ο Αλέξανδρος Κωχ, ο Παναγιώτης Εξαρχέας, ο Χρήστος Ζαν Μπατίστ, η Ευθυμία Κάντζα και ο Βαγγέλης Παπαδάκης.


Η πρώτη σεζόν καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές αφηγούμενη την ιστορία του Γιατρού, Ανδρέα Βρεττού (Κ.Μαρκουλάκης), ο οποίος μετά από έναν πυροβολισμό στο κεφάλι, «έχασε» τα τελευταία δώδεκα χρόνια από τη ζωή του. Την απώλεια της αίσθησης της μνήμης, ίσως και κατ’ επέκταση του εαυτού, αυτόν τον αποπροσανατολισμό διαχειρίστηκε Ο Γιατρός και στην προσπάθειά του να ενώσει τα κομμάτια της ζωής του και να επουλώσει τα τραύματά του, η διαδρομή ήταν επώδυνη για τον ίδιο αλλά κυρίως, συναρπαστική για όσους την παρακολούθησαν.

Στη δεύτερη σεζόν θα δούμε τη νέα μεγάλη αρχή που περιμένει το Γιατρό και τους συναδέλφους του, οι οποίοι αφήνουν πίσω τους την κρίσιμη περίοδο της έκτακτης υγειονομικής ανάγκης που δημιούργησε ο Covid-19. Ο νέος κύκλος θα μιλάει για την ελπίδα και την εμπειρία της ασθένειας ως μια δεύτερη ευκαιρία, εστιάζοντας στην επιστροφή στην κανονικότητα μετά το τέλος της πανδημίας. Ο Αντρέας και οι συνάδελφοί του, αφού βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά του Covid, αρχίζουν να φροντίζουν ξανά με ενσυναίσθηση τους ασθενείς που τους εμπιστεύονται στην αναζήτηση διάγνωσης και θεραπείας.

Γράφει ο Γιώργος Σκρομπόλας (zappit)

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ