2024-07-11 14:30:03
Φωτογραφία για Απο το X Factor στη νέα σειρά του MEGA Ταμπού
Ταμπού, ο ρόλος του Θάνου Λάμπρού και η νέα προσθήκη στο καστ. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει ο πρώην διαγωνιζόμενoς στο “X Factor” Θάνος Λάμπρου, τη νέα σεζόν θα δοκιμάσει τις ικανότητες του στην υποκριτική, καθώς θα βρίσκεται στη νέα, πολλά υποσχόμενη σειρά του mega με τίτλο “Ταμπού” που φέρει την υπογραφή των Βάνας Δημητρίου, Αντρέα Γεωργίου και Κούλη Νικολάου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού My TV, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης πρόκειται να υποδυθεί τον γιο του ενός βασικού ήρωα, τον ρόλο του οποίου είχε αναλάβει ο Μέμος Μπεγνής.

Παράλληλα μέσα στο καλοκαίρι ο Θάνος Λάμπρος συνεργάστηκε με τον Ανδρέα Γεωργίου και σ’ ένα άλλο εγχείρημα. Ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι “Όνειρο μου” σε μουσική Κωσταντίνου Πάντζη και στίχους Βασίλη Δήμα και την σκηνοθεσία του video clip του τραγουδιού ανέλαβε ο Ανδρέας Γεωργίου και πρωταγωνίστρια ήταν η Αντιγόνη Νεοφύτου, Όπου το κοινό έχει αγαπήσει ως Μαρίνα στην επιτυχημένη σειρά “Η Γη της Ελιάς”.

Τέλος σημειώνεται ότι στο κάστ του “Ταμπού” εντάχθηκε και η Μαριλία Μητρούση, όπου την σεζόν που μας πέρασε την απολαύσαμε στον “Παράδεισο των κύριων”.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ