2024-07-16 16:00:01
Φωτογραφία για Με την ίδια ομάδα συνεχίζει ο Τσουρός...

 



Σε ζυμώσεις βρίσκονται την παρούσα χρονική στιγμή, το MEGA, η Barking Well media και ο Κώστας Τσούρος για την κατασκευή της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για την νέα τηλεοπτική σεζόν. Ποια πρόσωπα κλείδωσαν στο πάνελ της εκπομπής, ποια η σημαντική προσθήκη και τι γίνεται πίσω από τις κάμερες;

Παρά τα -πρόσφατα- δημοσιεύματα και τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ που θέλουν τον Κώστα Τσουρό να «φλερτάρει» με τον ΑΝΤ1 – κάτι που δυνητικά ισχύει, αλλά είναι πλέον ετεροχρονισμένο, καθώς αφορά τουλάχιστον 1,5 μήνα πριν – ο Κώστας Τσούρος συνεχίζει κανονικά στο MEGA και την εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα κάθε Σαββατοκύριακο.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά το πάνελ της εκπομπής, μετά τα ραντεβού της Νόνης Δούνια, του Πάνου Κατσαρίδη και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη χθες, και τα τρία μέλη της ομάδας συνεχίζουν κανονικά και την νέα σεζόν, άρα δεν θα έχουμε καμία αλλαγή στο πάνελ της εκπομπής. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για την Δέσποινα Τσόκου, η οποία στο πλευρό του Κώστα Τσουρού έχει αναλάβει με μεγάλη επιτυχία το κομμάτι της ενημέρωσης.

Πηγή: youfly.com - Αλέξανδρος Κατσαρίδης



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ