2024-07-16 16:30:03
Φωτογραφία για Ποια πρόσωπα έκαναν δοκιμαστικό για την κριτική επιτροπή;

Τι κι αν οι τηλεοπτικοί ρεπόρτερς διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι το My Style Rocks δεν θα συνεχιστεί τη νέα σεζόν; Το ριάλιτι ήδη μόλις τελείωσε πριν από λίγους μήνες έδωσε νέο τρέιλερ και οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο καλά κρατούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του znews, τα δοκιμαστικά για την κριτική επιτροπή είναι πυρετώδη και ήδη ο Γιώργος Καραβάς έχει κλείσει για τη θέση του Λάκη Γαβαλά.

Οι υπεύθυνοι του project θεωρούν πως θα δώσει έναν φρέσκο αέρα στο πρόγραμμα και φάνηκε και από την guest εμφάνισή του στο ριάλιτι. Ταυτόχρονα, για τη θέση του κριτή δοκιμαστικό έκανε και η fashion editor Άννα Καψαλη που την είχαμε δει ως guest κριτή στο ριάλιτι. Η συμμετοχή της είχε αφήσει καλές εντυπώσεις καθώς είναι ένας άνθρωπος της μόδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γύρος των δοκιμαστικών συνεχίζεται αφού τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί. Υπάρχει ωστόσο η σκέψη οι guest κριτές στα επεισόδια να είναι άνθρωποι που έχουν απασχολήσει με το lifestyle τους και έπαιξαν ρόλο στην εξέλιξη της μόδας στην καθημερινότητά μας.

Πηγή: znews.gr



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ