2024-07-16 18:08:15
Φωτογραφία για ERA: 20 Χρόνια Ενδυνάμωσης των Ευρωπαϊκών Σιδηροδρόμων
Για δύο δεκαετίες, ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ERA) βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του μετασχηματισμού του σιδηροδρομικού τοπίου της Ευρώπης. Με μια ομάδα 200 αφοσιωμένων επαγγελματιών που εκπροσωπούν 23 εθνικότητες, η ERA έχει συμβάλει καθοριστικά στην προώθηση του οράματος ενός βιώσιμου και ασφαλούς σιδηροδρομικού συστήματος χωρίς σύνορα.

era.europa.eu

Έχοντας εντολή να εκδίδει άδειες οχημάτων, ενιαία πιστοποιητικά ασφαλείας και να χορηγεί εγκρίσεις ERTMS Trackside από τον Ιούνιο του 2019, και με την ενθάρρυνση των αποτελεσμάτων που επιτεύχθηκαν, η ERA έχει ένα σαφές όραμα για το πώς θα είναι το μέλλον των ευρωπαϊκών σιδηροδρόμων. Οι σιδηρόδρομοι πρέπει να είναι συνδεδεμένοι, αποτελεσματικοί, διασυνοριακά διαλειτουργικοί και γλωσσικοί φραγμοί, με έμφαση στην ικανοποίηση του τελικού χρήστη, περιβαλλοντικά βιώσιμοι και καινοτόμοι.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και το αποτέλεσμα της κλίμακας, ο ERA θα συνεχίσει να διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην ενοποίηση των ευρωπαϊκών σιδηροδρομικών συστημάτων, καθιστώντας τα τρένα ασφαλέστερα και διευκολύνοντας τις απρόσκοπτες διασυνοριακές λειτουργίες.

20 Χρόνια Ενδυνάμωσης των Ευρωπαϊκών Σιδηροδρόμων

 

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ