2024-07-29 22:01:30
Φωτογραφία για ALPHA: Ανατροπή με τις μέρες προβολής του Νίκου Μουτσινά

 



Η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη, όσον αφορά στη νέα εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον Alpha. Μετά την ανάληψη της παραγωγής από την εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη, φαίνεται πως έχουμε δυο ακόμα μεγάλες εκπλήξεις, που είναι για… καλό! Ποιες θα είναι τελικά οι μέρες προβολής της νέας εκπομπής του Νίκου Μουτσινά στον Alpha, και το σόου θα είναι μαγνητοσκοπημένο ή ζωντανό;

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ενώ το αρχικό πλάνο του καναλιού ήταν το σόου του Νίκου Μουτσινά να προβάλλεται Παρασκευή και Κυριακή, τελικά οι μέρες προβολής της εκπομπής θα είναι Πέμπτη και Παρασκευή, αμέσως μετά την ζώνη μυθοπλασίας του ALPHA. Μια εξέλιξη σημαντική βέβαια, για την εκπομπή, διότι με αυτό τον τρόπο θα μπορεί να «εκμεταλλεύεται» ολόκληρο το εύρος της επικαιρότητας και κυρίως το υλικό των εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης μέσα στην εβδομάδα. Η δεύτερη, και πλέον σημαντική έκπληξη για την εκπομπή, είναι αυτό που ανέφερε λίγο νωρίτερα στο «Summers cool», ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, πως αντί για μαγνητοσκοπημένο, το σόου του Νίκου Μουτσινά θα είναι ζωντανό, γεγονός μείζονος σημασίας για τέτοιου είδους πρόγραμμα.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες της εκπομπής θα ολοκληρωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ αυτή, δεδομένου ότι η σεζόν ξεκινάει Δευτέρα 16/9 για τις ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές, δεν πρόκειται να ξεκινήσει εύλογα, πριν τις αρχές Οκτωβρίου.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Και πάλι μαζί…
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Και πάλι μαζί…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ