2024-08-21 07:34:41
Φωτογραφία για Γιατί οι κύκνοι προκαλούν χαοτικές καθυστερήσεις ταξιδιών στους σιδηροδρόμους της Αγγλίας - και πώς εμποδίζονται
Η Network Rail εκπαιδεύει τους εργαζομένους της για να απομακρύνουν γρήγορα τους κύκνους από τη ζημιά.(Εικόνα: )

Η Network Rail συνεργάστηκε με το Swan Sanctuary για να εκπαιδεύσει τους εργαζομένους της ώστε να απομακρύνουν γρήγορα τα πουλιά από το κακό.

express.co.uk

Οι κύκνοι μπορούν να γίνουν επιθετικοί όταν προσεγγίζονται, και αυτό μπορεί να γίνει πιο δύσκολο από την ηλεκτρισμένη τρίτη σιδηροτροχιά που τροφοδοτεί μεγάλο μέρος των σιδηροδρόμων στην περιοχή του Wessex.

Ο Tom Desmond, Διευθυντής Διαδρομών στο Wessex της Network Rail, δήλωσε: «Τα τρένα, όταν ταξιδεύουν με πλήρη ταχύτητα, χρειάζονται το μήκος πολλών γηπέδων ποδοσφαίρου για να σταματήσουν και δεν μπορούν να παρεκκλίνουν από τα εμπόδια.

Χορηγός

«Οι κύκνοι είναι οι πιο επικίνδυνοι καταπατητές ζώων για τη διακοπή των υπηρεσιών επιβατών [στη διαδρομή μας] και η συνεργασία μας με το Swan Sanctuary παρέχει στις ομάδες πρώτης γραμμής μας ανεκτίμητες δεξιότητες και εκπαίδευση για να αντιμετωπίσουν την πρόκληση της γρήγορης και ασφαλούς απομάκρυνσης των φτερωτών φίλων μας από το σιδηρόδρομο».


Τα ζώα παραβίασαν 1.432 φορές τους 12 μήνες έως τις 31 Μαρτίου 2024, αποκαλύπτουν σήμερα τα στοιχεία.

Τα ελάφια ήταν στην πρώτη θέση σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο – προκαλώντας σχεδόν 350 περιστατικά.

Τα πρόβατα ήταν τα επόμενα, με 177, και τα πουλιά ήταν στην τρίτη θέση, επηρεάζοντας 172 δρομολόγια τρένων.

Οι αγελάδες ήταν στην τέταρτη θέση με 156 παραβάσεις και οι κύκνοι ήρθαν πέμπτοι με 143 που πετούσαν σε πίστες.

Αλλά οι άνθρωποι είναι χειρότεροι, με πάνω από 19.300 περιστατικά. Η Helen Hamlin του Network Rail είπε: «Όποιος κι αν είσαι, παιδί, ενήλικας, περιπατητής σκύλου, παραθεριστής ή θηρίο, μείνε μακριά από τις γραμμές».

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ