2024-08-22 15:58:27
Φωτογραφία για Hellenic train: Επιτρέπονται οι όρθιοι επιβάτες στον προαστιακό
Για το δρομολόγιο Θεσσαλονίκης-Λάρισας του προαστιακού σιδηρόδρομου, προβλέπεται βάσει προδιαγραφών του κατασκευαστή η παρουσία ορθίων επιβατών τονίζει η Hellenic Train σε ανακοίνωσή της στην οποία αναφέρει:

eleftheria.gr

«Με αφορμή το δημοσίευμα με τίτλο «Εισαγγελέας για τους υπεράριθμους επιβάτες στη γραμμή Ν. Πόροι – Λάρισα» στο φύλλο της Ελευθερίας Λάρισας που κυκλοφόρησε στις 11 Αυγούστου 2024, θα θέλαμε να θέσουμε υπόψη σας ορισμένα στοιχεία για την εταιρεία και τη δραστηριότητά μας που θα συμβάλλουν στην ορθή ενημέρωση σχετικά με το θέμα.

Με δεδομένο ότι δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μεταφορών, για εμάς η ασφάλεια των επιβατών και των ανθρώπων μας είναι υψίστης σημασίας και απόλυτη προτεραιότητά μας. Στο πλαίσιο αυτό τηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και εφαρμόζουμε όλους τους κανονισμούς που ορίζονται από τον νόμο και τις αρμόδιες αρχές. Ειδικά για το δρομολόγιο Θεσσαλονίκης-Λάρισας του προαστιακού σιδηροδρόμου, βάσει προδιαγραφών του κατασκευαστή προβλέπεται η παρουσία ορθίων επιβατών.


Κάθε ενέργεια και κάθε μέτρο που λαμβάνουμε στοχεύει στο να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στον ρόλο μας ως του μεγαλύτερου παρόχου σιδηροδρομικών υπηρεσιών της χώρας, τηρώντας πάντα τα υψηλότερα πρότυπα για ένα ασφαλές ταξίδι με επίκεντρο το επιβατικό κοινό που μας επιλέγει και εμπιστεύεται, καθώς και τους ανθρώπους μας.

Με την πεποίθηση ότι τα παραπάνω βοηθούν να σχηματίσετε πληρέστερη εικόνα για τη λειτουργία των δρομολογίων μας, είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση».

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ