2024-08-22 16:17:56
Φωτογραφία για Αρχελάου 5: Το αστρονομικό κόστος του κάθε επεισοδίου



 Η νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ «Αρχελάου 5» έρχεται να μας χαρίσει άφθονο γέλιο. Πόσο κοστίζει το κάθε επεισόδιο της σειράς;

Έξυπνο χιούμορ, πολυδιάστατοι χαρακτήρες και φρέσκια σκηνοθετική ματιά από τους Φωτεινή Κοτρώτση, Λήδα Βαρτζιώτη και Δημήτρη Τσακαλέα, θα παρακολουθούμε καθημερινά από τον Σεπτέμβριο στην ΕΡΤ1.

Ο Γιάννης Στάνκογλου, η Εβελίνα Παπούλια, ο Γεράσιμος Γεννατάς, η Ναταλία Δραγούμη, η Νατάσσα Εξηνταβελώνη, η Άλκηστις Ζιρώ, η Βάσω Καβαλιεράτου, ο Γιάννης Καράμπαμπας, ο Χρήστος Κοντογεώργης, ο Χάρης Χιώτης και, φυσικά, ο Δημήτρης Πιατάς και η Μαίρη Σταυρακέλλη, καθώς και άλλοι εξαιρετικοί ηθοποιοί συνθέτουν το all cast- της σειράς, δημιουργώντας καθημερινά ένα εξαιρετικό κλίμα στα γυρίσματα, με τα πειράγματα και τ’ αστεία τους.

Πόσο κοστίζει κάθε επεισόδιο της σειράς «Αρχελάου 5»

Για την κωμική σειρά της ΕΡΤ, δεσμεύτηκαν πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ. Από το Υπουργείο Οικονομικών, εγκρίθηκαν, όπως διαβάζουμε και στο Tv24, 3.624.463 ευρώ. Aξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για εξωτερική παραγωγή, που έχει αναλάβει η εταιρεία παραγωγής “Αργοναύτες”.

Το σύνολο των επεισοδίων θα είναι 80. Το κάθε επεισόδιο της σειράς, κοστίζει 45.305, 78 ευρώ. Η απόφαση πάρθηκε από την πλειονότητα του ΔΣ της ΕΡΤ, ενώ πάρθηκε η απόφαση που λέει ότι μετά από την προβολή των 20 επεισοδίων, η ΕΡΤ έχει το δικαίωμα να αναθέσει στην εταιρεία παραγωγής 80 επιπλέον επεισόδια.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ