2024-08-30 10:05:51
Φωτογραφία για Τηλεοπτική ανατροπή: Μόνο στη Σκορδά θα βγαίνει ο Μικρούτσικος. Τέλος από τον Τσουρό...

 



Μια νέα ανατροπή φαίνεται πως βρίσκεται προ των πυλών, όσον αφορά τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την παρουσία του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αλλά και του Κώστα Τσουρού στο MEGA.

Συγκεκριμένα, όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν αρκετό καιρό, το αρχικό πλάνο ήταν ο παρουσιαστής να βρίσκεται με τον τελευταίο τα Σαββατοκύριακα. Ωστόσο, μετά το μπάσιμο που έγινε από την εκπομπή της Σκορδά, τελικά αποφασίστηκε να εμφανίζεται μια φορά στην εκπομπή του Τσουρού (Κυριακές) και τέσσερις (Δευτέρα – Πέμπτη) στην Φαίη. 

Λίγο όμως πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν, όλα δείχνουν πως έχουμε την απόλυτη ανατροπή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Youfly.com, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα εμφανίζεται στην εκπομπή Βuongiorno της Φαίης Σκορδά καθημερινά, δηλαδή από Δευτέρα έως την Παρασκευή και δεν θα συμμετέχει καθόλου στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού τα Σαββατοκύριακα.

Ο επιτυχημένος λοιπόν παρουσιαστής δεν εντάσσεται στο δυναμικό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», σε αντίθεση με έναν νεότερο δημοσιογράφο, τον Αλέξανδρο Πρίφτη, ο οποίος είναι ο νέος συνεργάτης του Κώστα Τσουρού και όπως μαθαίνουμε θα εμφανίζεται μερικές φορές και στο πάνελ.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ