2024-08-30 16:30:04
Φωτογραφία για Φάρμα: Μάθαμε τι γίνεται στα γυρίσματα και τι αλλαγές έχουν γίνει στην παραγωγή

 



Σε εξέλιξη είναι τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι του STAR, Φάρμα.

H παραγωγή του ριάλιτι είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη από τα πρώτα δείγματα των γυρισμάτων με φόντο την πρεμιέρα της Φάρμας στα τέλη Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 10 άντρες και οι 10 γυναίκες που λαμβάνουν μέρος στο παιχνίδι είναι ιδιαίτερα εκρηκτικοί και έντονοι χαρακτήρες με αποτέλεσμα να δημιουργούν ένα ενδιαφέρον τηλεοπτικό προϊόν που οι ιθύνοντες της παραγωγής είναι σίγουροι πως θα κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Αυτό που θα κάνει τη διαφορά στη Φάρμα είναι η αλλαγή πίσω από τις κάμερες, αφού όπως μάθαμε έχει προσληφθεί σκηνοθέτης ειδικά για τα αγωνίσματα από το εξωτερικό που έχει βάλει την υπογραφή του σε ξένα ανάλογα project.

Εκείνος πάντως που αναμένεται να κλέψει για μια ακόμαφορά την παράσταση -όπως είδαμε και από το τρέιλερ- είναι ο παρουσιαστής, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που απολαμβάνει την κάθε στιγμή στα γυρίσματα και δίνει μια δική του αυθόρμητη πινελιά στο παιχνίδι.

Ο θείος Λεό όπως αγαπούν να τον αποκαλούν στο ΜasterChef, φαίνεται πως έχει βρει τον χώρο να αναπτύξει μια διαφορετική και ενδιαφέρουσα τηλεοπτική περσόνα που τσαλακώνεται και δείχνει πως αγαπά αυτό που κάνει… Chapeau Λεό!

Πηγή: znews



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ