2012-08-07 21:56:01
Φωτογραφία για Ανανέωσε με Λίβερπουλ ο Σουάρες!
Η Λίβερπουλ έβαλε τέλος στα σενάρια αποχώρησης του Λουίς Σουάρες, ανακοινώνοντας επίσημα ότι υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ουρουγουανό επιθετικό. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Το επίσημο διαδικτυακό κανάλι της Λίβερπουλ είχε μεταδώσει το μεσημέρι πως ο Λουίς Σουάρες έβαλε την υπογραφή του σε νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ, και παρότι ο σταθμός έσπευσε να κάνει λόγο περί... λάθους, λίγες ώρες αργότερα αποδείχτηκε πως "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά".

Ο 25άχρονος άσος των "κόκκινων" έκανε την Τρίτη την πρώτη του προπόνηση στο Μέλγουντ υπό τις οδηγίες του Μπρένταν Ρότζερς (είχε υποχρεώσεις με την ολυμπιακή ομάδα της Ουρουγουάης) και λίγο αργότερα έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους "κόκκινους".

Αυτό θα έχει μεγαλύτερη χρονική διάρκεια από το προηγούμενο (είχε υπογράψει συμβόλαιο 5,5 ετών τον Ιανουάριο του 2011) και με βελτιωμένους οικονομικούς όρους, με τον Σουάρες να δηλώνει αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας:


"Είναι απίστευτο το να υπογράφεις νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ επειδή είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι τόσο σε αυτό το σύλλογο όσο και σε αυτή την πόλη.

Όταν είσαι μικρό παιδί, όλοι θέλουν να παίξουν για τη Λίβερπουλ. Είμαι εδώ τώρα και αυτό είναι όνειρο για μένα, τώρα είμαι οπαδός της Λίβερπουλ.

Είμαι ευτυχισμένος και εκτός γηπέδων επειδή ο κόσμος στο Λίβερπουλ είναι καλός με μένα και την οικογένειά μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας επειδή αποτελούν τον 12ο παίκτη μας. Οι υποστηρικτές της Λίβερπουλ είναι εκπληκτικοί.

Πέντε με έξι χρόνια πριν έβλεπα από την τηλεόραση το γήπεδο και το σύλλογο και τώρα παίζω εδώ, με τους οπαδούς να με έχουν βοηθήσει πολύ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα".

Υπενθυμίζεται ότι ο Σουάρες μετακόμισε από τον Άγιαξ στη Λίβερπουλ τον Ιανουάριο του 2011 έναντι 22.800.000 λιρών (ήταν μαζί με τον Άντι Κάρολ τα δύο ηχηρά αποκτήματα του Κένι Νταλγκλίς εκείνη την περίοδο), με τον Ουρουγουανό να μετράει 21 γκολ σε 52 εμφανίσεις του με τους "κόκκινους".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Της Μάνας η καρδιά...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Της Μάνας η καρδιά...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ