2012-08-08 19:28:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Στην «τσιμπίδα» της ΕΛ.ΑΣ. ένας 41χρονος
Υπόθεση που αφορά απάτες σε βάρος ηλικιωμένων στην περιοχή από δυο έλληνες οι οποίοι παρίσταναν τους ασφαλιστές και... αποσπούσαν χρήματα από τα θύματά τοις διαλεύκανε η ασφάλεια της Πάτρας

Οι δράστες προσποιούμενοι τους ασφαλιστές αφαιρούσαν χρήματα από τους ηλικιωμένους για υποτιθέμενες οφειλές συγγενών τους.

Πρόκειται για δυο περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων ατόμων, που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στη Πάτρα και σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη απάτης κατά συναυτουργία, σε βάρος ενός 41χρονου και εναν ακόμα συνεργού του, που αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Οι δράστες ενεργώντας από κοινού, μετέβησαν στην οικία 85χρονης ημεδαπής στη Πάτρα, όπου προσποιούμενοι τους ασφαλιστές, την έπεισαν να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ για υποτιθέμενη οφειλή της κόρης της.

Στη συνέχεια εκμεταλλευόμενοι ολιγόλεπτη απουσία της παθούσας αφαίρεσαν από την κρεβατοκάμαρα, το χρηματικό ποσό των 1300 ευρώ.

Οι δράστες με την ίδια μέθοδο στα Ροϊτικα Πατρών εξαπάτησαν 86χρονη αφαιρώντας της το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και κοσμήματα αξίας 500 ευρώ.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ