2012-08-13 00:49:33
Φωτογραφία για Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ (1-0)
Πολύ διαφορετικός σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στγμής, εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός στην Λισαβόνα κόντρα στην Σπόρτινγκ και ενώ, όπως είπε και ο Ζαρντίμ στις δηλώσεις του, οι παίκτες του ήταν... «Καλοί στην οργάνωση, όχι στην κυκλοφορία της μπάλας», για πρώτη φορά είχαν καλή αμυντική λειτουργία σε αντίθεση με την επιθετική γραμμή που... σίγησε. Ο βαθμός που πήρε ο Ολυμπιακός σήμερα στο δημιουργικό κομμάτι ήταν χαμηλός, σε αντίθεση με τους προηγούμενους αγώνες που έκανε φάσεις και έβρισκε το δρόμο για τα δίχτυα Βέβαια με τις αλλαγές και κυρίως με την είσοδο του Μιραλάς στο γήπεδο, η εικόνα άλλαξε αλλά και πάλι (μην ξεχνάμε ότι σύντομα η ομάδα θα έχει στη διάθεσή της 4 χαφ...Ιμπαγάσα,Φουστέρ,Γκρέκο,Μασάδο) δεν ήταν τόσο αποτελεσματική ώστε να πάρει έστω την ισοπαλία. Αναγκαστικά λόγω της απουσίας «δεκαριού» η ομάδα (στο πρώτο μέρος) επιχείρησε κυρίως από δεξιά, αλλά εκ του αποτελέσματος χωρίς να αλλάζουν και τα δεδομένα...


Ας δούμε όμως και τι έκανε ο κάθε ερυθρόλευκος ξεχωριστά:

Κάρολ:

Έκανε κάποιες καλές επεμβάσεις, αν και στη φάση του γκολ άργησε ένα... κλικ παρόλο που δεν είχε βέβαια και την απαραίτητη βοήθεια από την άμυνά του. Γενικότερα καθοδηγεί σωστά την ομάδα και η παρουσία του δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη.

Τοροσίδης:

Χωρίς να είναι αρνητικός δεν έκανε και τίποτα το ιδιαίτερο και δεν βοήθησε πολύ επιθετικά. Στην άμυνα και ειδικά στο α' ημίχρονο δεν έκανε λάθη...

Παπάζογλου:

Δείχνει να λειτουργεί καλά με τον Σιόβα δίπλα του και με εξαίρεση το γκολ που η άμυνα δεν λειτούργησε σωστά, έδωσε αρκετές μάχες και τα πήγε καλά.

Σιόβας:

Παιχνίδι με το παιχνίδι αποκτά μεγαλύτερη σιγουριά και δείχνει να πατάει πιο γερά στα πόδια του κερδίζοντας μαζί με τον προπονητή του και τον απαιτητικό κόσμο του Ολυμπιακού. Στο ενεργητικό του αρκετές καλές επεμβάσεις και θετική παρουσία.

Χολέμπας:

Στη φάση του γκολ, κάνει τραγικό λάθος και δεν βγαίνει πάνω στο σουτ αλλά γυρίζει πλάτη! Είχε όμως δίκιο όταν φώναζε στον Αμπντούν που δεν βοηθούσε όσο και όπως έπρεπε στα ντουμπλαρίσματα των Πορτογάλων.

Φέισα:

Σταθερός για ακόμα ένα παιχνίδι, χωρίς πάντως να ξεχωρίσει ιδιαίτερα.

Μανιάτης:

Με τα γνωστά του τρεξίματα,όπως και το πάθος που τον χαρακτιρίζει. Για ακόμα ένα παιχνίδι έψαξε το γκολ αλλά και πάλι η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι...

Αμπντούν:

Βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, τρέχει, βγάζει αυτό που πρέπει να βγάλει από την πλευρά του, από τα δικά του πόδια βγήκε η ευκαιρία του Μανιάτη, αλλά δεν βοήθησε όσο θα έπρεπε ανασταλτικά.

Λυκογιάννης:

Καλός αμυντικά αλλά δεν βοήθησε επιθετικά όσο σε άλλα παιχνίδια και γενικά αυτή τη φορά δεν ξεχώρισε...

Τζιμπούρ:

Φαινόταν έξω από τα νερά του όσο αγωνίστηκε πίσω από τον Μήτρογλου και στο τέλος που έπαιξε μπροστά είχε ήδη κουραστεί...

Μήτρογλου:

Αναλώθηκε περισσότερο στα μαρκαρίσματα παρά δημιούργησε φάσεις. Προσπάθησε αλλά δεν έκανε το κάτι παραπάνω...

Μανωλάς:

Αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί αλλά στο διάστημα που έπαιξε προσπάθησε...

Μοντέστο:

Ισχύει το ίδιο και για αυτόν, όπως και για τον Μανωλά, αφού μπήκαν μαζί αλλαγή.

Φετφατζίδης:

Στο διάστημα που αγωνίστηκε δεν έφτασε σε καμιά περίπτωση την καλή αγωνιστική εικόνα προηγούμενων παιχνιδιών.

Τάτος:

Προσπάθησε να οργανώσει, κράτησε μπάλα αλλά στα λεπτά που αγωνίστηκε δεν πρόλαβε να κάνει πολλά.

Μιραλάς:

Με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο άλλαξε όλη η επιθετική εικόνα του Ολυμπιακού, με αποκορύφωμα το πλασέ που έδιωξαν οι Πορτογάλοι πάνω στη γραμμή, στερώντας του το ιδανικό come back με γκολ. Είχε και μια ακόμα καλή προσπάθεια δείγμα του ότι γύρισε δυνατός και ορεξάτος για... repeat!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ