2012-09-18 14:48:32
Φωτογραφία για ΝΙΝΙΑΔΗΣ : ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ
Προσοχή συνέστησε ο Ανδρέας Νινιάδης μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 στην ομάδα του Ολυμπιακού ενόψει του ματς με αντίπαλο την Σάλκε, στην πρεμιέρα του Champions League. Ο βετεράνος άσος των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως κάθε λάθος σε τέτοια ματς κοστίζει ακριβά και πως οι Πειραιώτες πρέπει να κοιτάξουν την άμυνα τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Νινιάδης στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας:

Για το αν παίζει ρόλο ο παράγοντας έδρα: «Σίγουρα παίζει ρόλο η έδρα. Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει παράδοση με τις γερμανικές ομάδες κα πιστεύω θα παίξει σημαντικό ρόλο. Αλλά μη ξεχνάμε πως είναι πρώτο ματς της διοργάνωσης και πρέπει ο Ολυμπιακός να προσέξει».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός: «Η Σάλκε όπως και πέρυσι η Ντόρντμουντ βρίσκονται πάντα ψηλά στο γερμανικό πρωτάθλημα και δεν ξεφεύγουν εύκολα από το πρόγραμμα τους. Εμείς όμως πρέπει να κοιτάξουμε την δική μας ομάδα και την δική μας απόδοση. Σε αυτά τα παιχνίδια ο κόσμος βοηθά περισσότερο και είναι ιδιαίτερα. Πάντα παίζει μεγάλο ρόλο σε τι ημέρα θα βρεθούν οι ποδοσφαιριστές. Ο Ολυμπιακός πρέπει να αποφύγει τα λάθη γιατί κοστίζουν ακριβά.


Το κυριότερο σε τέτοια ματς είναι να είσαι οργανωμένος στην άμυνα. Ο Ολυμπιακός είναι έμπειρη ομάδα και μπορεί να κρατήσει στην άμυνα το μηδέν. Όσον αφορά στο σκορ, το καλύτερο είναι να μην χάσεις. Όπως και να έχει πάντως, είναι ένα παιχνίδι ανοιχτό και χρειάζεται προσοχή γιατί η Σάλκε είναι ομάδα που μπορεί να κάνει την ζημιά».

Για το αν υπάρχουν διαφορές μεταξύ του περσινού και του φετινού Ολυμπιακού: «Σίγουρα, πάντα στο μυαλό μας κάνουμε συγκρίσεις. Πέρυσι όμως ήταν άλλη ομάδα ο Ολυμπιακός, με άλλον προπονητή. Ο Ολυμπιακός θέλει χρόνο. Το Champions League ξεκινά νωρίς, συνήθως όταν η ομάδα ακόμα δεν έχει βρει τον ρυθμό της και πρέπει να κάνουμε υπομονή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ