2012-09-23 14:24:22
Φωτογραφία για ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τις προπονήσεις του στο Παπαστράτειο αλλά, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "redplanet.gr", κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Το νερό δεν θερμαίνεται (!), οι παίκτες κάνουν μπάνιο στα σπίτια τους αφού δεν υπάρχει ζεστό νερό στις ντουζιέρες και όπως φυσικό, δεν μπορούν να διεξαχθούν επίσημα ματς στο κολυμβητήριο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, οι συνθήκες στο Παπαστράτειο ακόμη και τριτοκοσμικές θα μπορούσε να χαρακτηριστούν!

Οι ερυθρόλευκοι είναι αναγκασμένοι να προπονούνται σε μια πισίνα όπου το νερό δεν θερμαίνεται και οι προπονήσεις γίνονται σε θερμοκρασίες ΚΑΤΩ του κανονικού!

Όσο ο καιρός είναι καλός, η κατάσταση ψιλοαντέχεται αλλά υπό αυτές τις συνθήκες φυσικά και δεν γίνεται εκεί επίσημος αγώνας πόσο μάλλον παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ! Επιπροσθέτως οι παίκτες κάνουν ντους στα σπίτια τους καθώς δεν έχει ζεστό νερό στις ντουζιέρες Εδώ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, συμβαίνει το εξής παράδοξο, που προκαλεί εύλογες απορίες: Το κολυμβητήριο χρωστάει στη ΔΕΠΑ. Το κολυμβητήριο είναι Δημόσιο (ανήκει στο κράτος), η ΔΕΠΑ επίσης. Η μία τσέπη δηλαδή χρωστάει στην άλλη και δεν μπορούν τόσους μήνες να βρουν λύση; Πραγματικά απίστευτο, αλλά και πραγματικό στην Ελλάδα του 2012!


Είναι φανερό πλέον πόσο σημαντικό θα ήταν για τον Ολυμπιακό ένα κολυμβητήριο που θα ανήκε αποκλειστικά στον σύλλογο. Σημαντικό όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους αλλά και για να μην είναι αναγκασμένη η ομάδα να αντιμετωπίζει προβλήματα τέτοιας φύσεως.

Προς το παρών, το σίγουρο είναι πως εάν δεν βρουν λύση ΓΓΑ και ΔΕΠΑ, την άλλη βδομάδα θα γελάσει όλη η Ευρώπη!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ