2012-09-24 01:02:39
Φωτογραφία για ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ : ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΣΤΟ 3ο ΛΕΠΤΟ
Ιδιαίτερα απογοητευμένος από την βαριά ήττα του Πανθρακικού εμφανίστηκε στις δηλώσεις του, ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής, Σάββας Παντελίδης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν κρατά τίποτα από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Παντελίδης είπε για:

Τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: Καλησπέρα. Δεν νομίζω πως μπορούμε να κρατήσουμε πολλά από το ματς. Σχεδιάζαμε ένα παιχνίδι όλη την εβδομάδα και τα σχέδιά μας χάλασαν στο 3ο λεπτό. Ήταν δύσκολο να αντιστρέψουμε τους όρους του αγώνα με τέτοια πίεση. Σε τέτοιους αγώνες μπορείς να πάθεις πιο μεγάλη ζημιά.

Φυσικά δεν είμαστε ευχαριστημένοι, επειδή το Α' μέρος τελείωσε με 3-0. Στο Β' μέρος ήμασταν πο καλοί αλλά δεν μείναμε και πάλι ικανοποιημένοι. Έχουμε τώρα ένα άλλο ματς την Κυριακή. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, που πρέπει να κερδίσουμε.

Τις αλλαγές που έκανε: Έβλεπα πως το ματς δεν πήγαινε καλά και προσπαθούσα να σταματήσω τον αντίπαλο. Να βρω λύση.


Την διαφοροποίηση στην εικόνα του Πανθρακικού σε σχέση με τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: Από την στιγμή που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο 3' είναι δύσκολο για μία ομάδα σαν την δική μας να μείνει στο ματς. Στο προηγούμενο παιχνίδι το σκορ ήταν τέτοιο που μας κρατούσε στον αγώνα. Επίσης τότε μπορέσαμε και βγάλαμε και πάθος και πίεση.

Τους δύσκολους αγώνες: Εάν εξαιρέσεις το παχνίδι στον Πλατανιά, το σημερινό και αυτό στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ είναι τα πιο δύσκολα παχνίδια. Δεν θα βρούμε πιο δύσκολα. Πήραμε κάποιες εμπειρίες. Δεν θα κρίνουμε μόνο στα εντός έδρας παιχνίδια την ομάδα μας αλλά και στα εκτός.

Μπορούμε να βελτιωθούμε. Αν βαθμολογικά λέγαμε πως στις πρώτες 4 αγωνιστικές περιμέναμε 1 από 4 πόντους έχουμε 3. Είμαστε κάτω από το όριο αλλά όσο περνάει ο καιρός η ομάδα μας θα γίνεται όλο και καλύτερη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέο Μανχάταν η Μελβούρνη...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέο Μανχάταν η Μελβούρνη...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ