2012-09-24 03:06:36
Φωτογραφία για ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΣΤΙΣ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, μιλώντας στη διαδικτυακή εκπομπή SUPER BALL, ζήτησε πίστωση χρόνου έως ότου ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επιβάλλει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα, ενώ έθεσε σε προτεραιότητα την κατάκτηση του πρωταθλήματος και παράλληλα επιτέθηκε στην Παναθηναϊκή Συμμαχία για την πρακτική των διαδοχικών ανακοινώσεων για τη διαιτησία.

"Εάν δεν κατακτήσουμε μαθηματικά το πρωτάθλημα, δεν θα το πούμε ποτέ", δήλωσε αρχικά ο υψηλόβαθμος παράγοντας των "ερυθρόλευκων" υποστηρίζοντας με έμφαση ότι "έχουμε ακόμη 26 ντέρμπι και χρειάζεται μεγάλη προσοχή", είπε στην εκπομπή SUPER BALL

Κατόπιν ο Σ.Θεοδωρίδης ανέλυσε το νέο Ολυμπιακό λέγοντας ότι "τον περιμένω πολύ καλύτερο από σήμερα. Δεν είναι έτοιμος, τουλάχιστον όπως τον θέλουμε εμείς. Έχουμε πολύ καλό έμψυχο δυναμικό, γίνονται προσπάθειες να παίξουν περισσότεροι Έλληνες και να ρίξουμε το μέσο όρο. Χρειάζεται όμως χρόνος. Δεν μπορεί να βγει η δουλειά από τη μία ημέρα στην άλλη με το νέο προπονητή".


Οριοθετώντας δε τους στόχους, δήλωσε ότι "προτεραιότητά μας αποτελεί το πρωτάθλημα. Θέλουμε καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη, αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα. Είμαι σίγουρος ότι, αν οι παίκτες ακούνε τον προπονητή, θα εμφανιστεί ένας άλλος Ολυμπιακός στη συνέχεια των ομίλων".

Κλείνοντας ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού σχολίασε τη διαιτησία και τις ανακοινώσεις της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. "Να τα λέμε τα πράγματα όπως είναι", ανέφερε αρχικά και συνέχισε: 

"Δεν πρέπει να βάλεται η ελληνική διαιτησία, αφήστε τους διαιτητές να σφυρίζουν. Όταν τα ρίχνεις στη διαιτησία, δεν βλέπεις τη γίνεται στην ομάδα σου. Ας τελειώνει αυτό το παραμύθι. Ο Ολυμπιακός γελάει με όλα αυτά. Αν έχουν να καταγγείλουν κάτι, ας πάνε στον Εισαγγελέα. Έχουμε κουραστεί πια ν' ακούμε τα ίδια πράγματα".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Υπάρχουν όρια στη σάτιρα;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Υπάρχουν όρια στη σάτιρα;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ