2012-10-10 11:12:06
Φωτογραφία για ΖΑΡΝΤΙΜ : ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις, με τους διεθνείς φυσικά να απουσιάζουν, κάτι που δεν επιτρέπει στον Λεονάρντο Ζαρντίμ να κάνει μια μίνι προετοιμασία εν όψει της επανέναρξης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πάντως είπε δυο λόγια στους παίκτες του με αφορμή και το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης όπου παρά τη νίκη έφερε γκρίνια από την εξέδρα λόγω της κακής εμφάνισης της ομάδας.

"Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και οφείλουμε να γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια. Σίγουρα η νίκη είναι σημαντική με τον Αστέρα Τρίπολης, όμως πρέπει να αποδίδουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο. Η διακοπή θα μας βοηθήσει και να καθαρίσουμε το μυαλό μας αλλά και να δουλέψουμε σε αρκετούς τομείς. Θέλω όλοι να είστε έτοιμοι καθώς μας περιμένει δύσκολη συνέχεια" τόνισε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, που κατανοεί την απαίτηση του κόσμου για καλύτερο ποδόσφαιρο ειδικά όσον αφορά τους αγώνες του πρωταθλήματος όπου ο Ολυμπιακός έχει το ρόστερ που χρειάζεται για να συνδυάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος με καλές παρουσίες και καλό θέαμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ