2012-10-10 20:18:02
Φωτογραφία για Σπουδές Φαρμακευτικής στην Κύπρο στην ελληνική γλώσσα (τελευταία εβδομάδα εγγραφών)
Νέες δυνατότητες και ευκαιρίες για σπουδές στην Κύπρο, έχουν οι νέοι της Ελλάδος και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Όπως είναι γνωστό, στο Πανεπιστήμιο λειτουργεί ήδη Ιατρική και Φαρμακευτική Σχολή η οποία μάλιστα από φέτος θα προσφέρει το πρόγραμμά της εξ’ ολοκλήρου στην ελληνική γλώσσα. Λόγω του έντονου ενδιαφέροντος από Έλληνες υποψηφίους είτε για αρχική εγγραφή είτε για μετεγγραφή από ξένα πανεπιστήμια, έχει δοθεί μια εβδομάδα παράταση στις εγγραφές.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συμπληρώνει φέτος 32 χρόνια λειτουργίας, είναι πρώτο στις προτιμήσεις και αποτελεί την κορυφαία εκπαιδευτική επιλογή για χιλιάδες νέους από την Κύπρο, την Ελλάδα και την Ευρώπη που επιλέγουν την Κύπρο για τις πανεπιστημιακές τους σπουδές. Είναι αναγνωρισμένο τόσο από τα Υπουργεία Παιδείας της Κύπρου και της Ελλάδος, όσο και από τον ΔΟΑΤΑΠ ως ομοταγές και ισότιμο προς τα ελληνικά ΑΕΙ, προσφέρει δε πλήρως αναγνωρισμένα προγράμματα προπτυχιακού (Bachelor), μεταπτυχιακού (Μaster) και διδακτορικού (Ph.D) επιπέδου.


Ως ανεξάρτητο εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, προσφέρει αναγνωρισμένες σπουδές υψηλού επιπέδου σε 33 ειδικότητες μεγάλης ζήτησης (όπως Ιατρικής, Αρχιτεκτονικής, Νομικής, Φαρμακευτικής, Ψυχολογίας, Μηχανικής Ηλεκτρολογίας, Μηχανικής Η/Υ, Φυσικοθεραπείας, Παιδαγωγικής, Επιστήμης Αθλητισμού (Γυμναστικής), Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Μουσικής, Χορού κλπ). Συνδυάζει την υποδειγματική οργάνωση και συνέπεια με την υψηλή ποιότητα σπουδών, προωθεί την έρευνα και την παραγωγή νέας γνώσης, αλλά και την διασύνδεση με την αγορά εργασίας. Επιπρόσθετα, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έχει συνάψει 145 συμφωνίες στο πρόγραμμα κινητικότητας Εράσμους με 26 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανόμενης και της Ελλάδας.

Τα Τμήματα Νομικής και Αρχιτεκτονικής έχουν καταστεί από τις δημοφιλέστερες επιλογές για τους φοιτητές από την Ελλάδα, με αντιστοιχία των προγραμμάτων σπουδών προς τα ελληνικά πανεπιστήμια και με δικαίωμα εγγραφής των αποφοίτων πτυχιούχων στον Δικηγορικό Σύλλογο της πόλης που επιθυμούν στην Ελλάδα, αλλά και στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος αντίστοιχα. Ειδικά το Τμήμα της Νομικής είναι το μοναδικό σε όλη τη Μεσόγειο που δίνει την (προαιρετική) παράλληλη δυνατότητα εξειδίκευσης των φοιτητών τόσο στο ελληνικό όσο και στο αγγλοσαξονικό δίκαιο.

Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφθούν την ελληνική ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου ή να απευθυνθούν στα τηλέφωνα του Γραφείου Ελλάδος 801 1000 709.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ