2012-10-12 10:30:57
Φωτογραφία για Παίκτης & προπονητής  ο Ντάβιντς
Ο Ολλανδός  μέσος  που στη καριέρα του έχει περάσει από μεγάλους συλλόγους της ευρώπης όπως είναι ο Άγιαξ, η Γιουβέντους και η  Μπαρτσελόνα, θα κοουτσάρει την Μπάρνετ, ομάδα που αγωνίζεται στη League Two της Αγγλίας, μαζί με τον Μαρκ Ρόμπσον.

"Είμαι χαρούμενος που εντάχθηκα στην τοπική μου ομάδα ως παίκτης-προπονητής", ανέφερε το tweet του 76 φορές διεθνή με την Ολλανδία, ο οποίος στην πολυετή καριέρα του κατέκτησε μεταξύ άλλων το Champions League του 1995 και το Κύπελλο UEFA του 1992.

Από την πλευρά του ο διευθυντής ποδοσφαίρου της αγγλικής ομάδας Πολ Φέρκλαφ τόνισε: "Η πρόσληψη του Ντάβιντς αποσκοπεί στη βελτίωση της αγωνιστικής κατάστασης και βάζει θεμέλια για το μέλλον. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης που θα αποτελέσει καλό παράδειγμα για όλα τα νέα παιδιά".

Στις πρώτες 11 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, οι "μέλισσες" (όπως είναι το προσωνύμιο της Μπάρνετ), έχουν πάρει μόλις 3 βαθμούς, χωρίς να έχουν γευθεί ούτε μία φορά τη χαρά της νίκης. Μένει να φανεί αν η μοίρα της ομάδας θα αλλάξει με την παρουσία ενός παίκτη που αποσύρθηκε πριν από δύο χρόνια...
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ