2012-10-12 10:36:03
Φωτογραφία για ΛΟ : ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΤΕΜΠΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...
Ο Έισι Λο έμεινε ικανοποιημένος από την επιστροφή του στην ενεργό δράση και τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Κάχα Λαμποράλ, τονίζοντας στο "Sport24.gr" ότι το υψηλό τέμπο των πρωταθλητών Ευρώπης έπαιξε καθοριστικό ρόλο παρά την πίεση που δέχτηκαν από τους Βάσκους.

Αναλυτικά:

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Κάχα Λαμποράλ στο ΣΕΦ με 85-81 και να αρχίσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα.

Ο Έισι Λο επέστρεψε στην ενεργό δράση απέναντι στους Βάσκους, παίζοντας συνολικά 11 λεπτά και βοηθώντας την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για την πρεμιέρα των πρωταθλητών Ευρώπης στην κορυφαίας διασυλλογική διοργάνωση, την δύσκολη αλλά σημαντική νίκη κόντρα στην ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς και το υψηλό τέμπο που χαρακτηρίζει τους ερυθρόλευκους "Είμαστε μία ομάδα με νέο προπονητή που έχουμε πολλά πράγματα ακόμα να μάθουμε, ώστε να είμαστε καλύτεροι αγώνα με τον αγώνα. Είναι μία νέα χρονιά και ακόμα πολλά να βελτιώσουμε. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, καθώς αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει περισσότερα ματς παίξει από εμάς στην Ισπανία", ανέφερε ο Έισι Λο, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:


"Το παιχνίδι ήταν δύσκολο από την αρχή. Εμείς, όμως μόλις ανεβάσαμε το τέμπο μπορώ να πω ότι τελείωσε... Η Κάχα είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά ήμασταν έτοιμοι. Αντιμετωπίσαμε σίγουρα δυσκολίες, όμως πήραμε αυτό που θέλαμε: Να αρχίσουμε με νίκη στην πρεμιέρα".

Ερωτηθείς για το αν υπήρχε άγχος στην ομάδα, καθώς ήταν το πρώτο δυνατό και πολύ σημαντικό ματς του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν, είπε: "Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Να ικανοποιήσουμε και τον κόσμο που ήρθε να μας δει και τον έχουμε ανάγκη. Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας, λέγοντας: "Ο κόσμος ήταν εξαιρετικός, όπως είπα τον έχουμε ανάγκη και τον θέλουμε δίπλα μας, μας βοηθάει πάντα πολύ, τον χρειαζόμαστε και στη συνέχεια".

Τέλος, μίλησε για τη δική του παρουσία, προσθέτοντας: "Είμαι ικανοποιημένος που έπαιξε και βοήθησα την ομάδα μου. Αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζουμε και να δίνουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό πάντα για το καλό της ομάδας".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ