2012-10-12 11:04:06
Φωτογραφία για ΣΛΟΥΚΑΣ : ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για την αγχωτική πρεμιέρα και νίκη του Ολυμπιακού επί της Κάχα Λαμποράλ, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι θα γίνουν ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια.

"Εντάξει, ξέρω, αλλά θέλουμε χρόνο ακόμη. Είμαστε στην αρχή και είναι ακόμη βαριά τα πόδια μας. Είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι και πολλές αυξομειώσεις, αλλά η Κάχα είναι πιο έτοιμη από εμάς από αγωνιστικής πλευράς. Είχε δώσει περισσότερο επίσημα παιχνίδια και φαινόταν στο παιχνίδι.

Εμάς ουσιαστικά αυτό ήταν το πρώτο ματς επίσημο ματς. Είχαμε λίγο άγχος, ήμασταν λίγο νευρικοί σε κάποια σημεία, αλλά σημασία είχε που κερδίσαμε", είπε αρχικά στο "Red planet.gr" ο Έλληνας γκαρντ των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης.

Στη συνέχεια ο 22χρονος άσος μίλησε για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν είχε ματς στα πόδια του: "Koίτα, οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες, ειδικά στην έδρα σου, καθώς υπάρχει και πίεση. Ας μην ξεχνάμε πως στην ουσία δεν είχαμε ξεκινήσει τα επίσημα μας παιχνίδια.


Στην ουσία το ματς κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ ήταν το πρώτο μας επίσημο για τη φετινή σεζόν. Αν και παρουσιάστηκε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας κατά την διάρκεια του αγώνα, θεωρώ πως παρουσιάσαμε γενικότερα ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο".

Για το αν οι ερυθρόλευκοι έχουν δώσει περισσότερο βάση στην επίθεση, δήλωσε: "Όχι, δε νομίζω πως έχουμε δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στην επίθεση και λιγότερη στην άμυνα, επειδή δεχτήκαμε 81 πόντους. Εκτιμώ πως έχουμε δώσει μεγάλη σημασία και στα δύο κομμάτια του παιχνιδιού μας, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Ίσα-ίσα που μπορώ να πω πως ποντάρουμε περισσότερο στην άμυνα μας. Απλά μας βγήκε έτσι το παιχνίδι, ήταν και ο γρήγορος ρυθμός που πήρε ο αγώνας, όπως είπαμε είχαμε και αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας κατά την διάρκεια του αγώνα, και αυτό το αρνητικό στοιχείο θα χρειαστεί να το προσέξουμε στη συνέχεια ώστε να πραγματοποιήσουμε ακόμη καλύτερα παιχνίδια".

Για το αν ο Ολυμπιακός παίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μετά την περσινή επιτυχημένη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, είπε: "Η ομάδα σίγουρα όσο περνάει ο καιρός θα αποκτήσει ρυθμό, θα πατάει καλύτερα στο γήπεδο και θα ρολάρει. Είμαστε ακόμη στην αρχή. Σίγουρα πραγματοποιήσαμε μία τεράστια επιτυχία την περσινή σεζόν η οποία μας έδωσε αυτοπεποίθηση και μας έχτισε χαρακτήρα, αλλά φέτος ξεκινάμε από μηδενική βάση και θα βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Αυτή τη νοοτροπία και φιλοσοφία έχουμε και με αυτή θα πορευτούμε στη συνέχεια".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ