2012-10-17 17:56:02
Φωτογραφία για Χωρίς αστυνομικούς μένει η Μεσσηνία
Να κλείσουν ακόμη και την εθνική οδό στην Τσακώνα σχεδιάζουν οι αστυνομικοί της Μεσσηνίας, εάν δε σταματήσει η καθημερινή μαζική μεταφορά τους στην... Κόρινθο για τη φύλαξη των μεταναστών στο κέντρο κράτησης που έχει φτιαχτεί εκεί. Αυτό ανέφερε χθες ο Αντώνης Λιακόπουλος, αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών, ο οποίος βρέθηκε στην Καλαμάτα. Κατά την επίσκεψή του στον αστυνομικό διευθυντή Βασίλη Γεωργακόπουλο, μίλησε μαζί του για το θέμα, σημειώνοντας ότι δεν είναι δυνατόν καθημερινά να φεύγουν 55-60 αστυνομικοί από τη Μεσσηνία, σε βάρδιες, και να πηγαίνουν στην Κόρινθο.

Ο κ. Λιακόπουλος είπε ότι, εκτός από το 8ωρο υπηρεσίας που κάνει ο αστυνομικός στην Κόρινθο, θέλει άλλες 6 ώρες για να πάει και να έρθει στη Μεσσηνία, δηλαδή είναι 14 συνεχόμενες ώρες στο πόδι. Ιδιαιτέρως αναφέρθηκε στον οδηγό, ο οποίος πηγαινοφέρνει τους συναδέλφους του στην Κόρινθο και στο ενδιάμεσο κάνει και 8ωρη υπηρεσία χωρίς διακοπή
. «Δηλαδή, εφόσον έχει ταξιδέψει στην Κόρινθο και έχει δουλέψει όλη νύχτα, ξεκινάει το πρωί να φέρει πίσω και τους συναδέλφους του» παρατήρησε ο κ. Λιακόπουλος, κάνοντας λόγο για κίνδυνο της ζωής των αστυνομικών. «Εμείς, από την πλευρά μας, εφόσον δε λυθεί το πρόβλημα σε επόμενη συνάντηση που θα έχουμε μέσα στην εβδομάδα με τον κ. Αρχηγό, πρότασή μου προς τα Σωματεία, θα κλείσουμε την Τσακώνα, για να μην ανέβει τίποτα προς τα πάνω, προκειμένου να κατανοήσουν ότι οι συνάδελφοί μας δεν πρέπει να κινδυνεύουν».

radio936.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ