2012-10-26 14:52:16
Φωτογραφία για ΔΥΝΑΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Με το απόλυτο στις νίκες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Α2 οι ομάδες μας (ανδρών, γυναικών) στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

Η ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών αντιμετώπισε στην πρεμιέρα τον ΓΑΣ Ελευσίς και παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με τραυματία τον Ρηνιώτη επικράτησε με σκορ 4-2.

Στη συνέχεια πέτυχε ακόμη δύο νίκες, η πρώτη εύκολα κόντρα στον ΑΚ Ζωγράφου με 4-0 και η δεύτερη πιο δύσκολα απέναντι στους Πόντιους Μελισσίων με σκορ 4-2. Στο παιχνίδι με τον ΑΚ Ζωγράφου αγωνίστηκε και ο μικρός Γιώργος Σταματούρος.

Η ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης γυναικών έδειξε από το ξεκίνημα ότι είναι το φαβορί για την άνοδο επικρατώντας με 4-1 της ανταγωνιστικής Καβάλας, ενώ με το ίδιο σκορ έκαμψε την αντίσταση του Τελαμώνα.

Η τρίτη νίκη επιτεύχθηκε απέναντι στο Ρουφ επίσης με σκορ 4-1.

Η προσθήκη φέτος της πρωταθλήτριας Ελλάδος Φιλαρέτης Εξάρχου, και οι παρουσίες της έμπειρης Δέσποινας Δάνδουλα και της ταλαντούχας Ιωάννας Γερασιμάτου δίνουν βάσιμες ελπίδες για την άμεση επάνοδο στην Α1.


Οι συνθέσεις

Άνδρες: Ρηνιώτης, Ξουρίδας, Γραμμένος, Ανδριόπουλος, Σταματούρος

Γυναίκες: Εξάρχου, Δάνδουλα, Γερασιμάτου

Προπονητής: Γιώργος Χριστοφοράκης

Οι αγώνες έγιναν παρουσία φιλάθλων μας και εντυπωσιακές ήταν οι νέες εμφανίσεις, τις οποίες έκανε χορηγία ο Σύνδεσμος της Θύρας 7 Βόλου.

Επόμενο αγωνιστικό διήμερο το Σαββατοκύριακο 24-25/11 στο ΣΕΦ με αντιπάλους στους άνδρες τους Πρόοδο Ραφήνας, ΕΑ Βόχας και Παναθηναϊκό και στις γυναίκες τους Εθνικό Αλεξ/πολης, Ακαδημίες ΧΑΝΚ και ΑΟ Πεύκης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ