2012-10-26 15:03:13
Φωτογραφία για 10 τρόποι για το πως να τοποθετείτε τις σκιές των ματιών σας!!
Ξέρω πολλούς ανθρώπους που έχουν χρησιμοποιήσει το ίδιο στυλ μακιγιάζ για μεγάλο χρονικό διάστημα, όχι επειδή είναι φαβορί, αλλά γιατί είναι το μόνο που ξέρουν πώς να κάνουν.

Ίσως είναι απλά μια σκιά που εφαρμόζεται σε ολόκληρο το βλέφαρο, ίσως δύο σκιές συνδυασμένες μεταξύ τους στη μέση του βλεφάρου, ή κάτι παρόμοιο.

Σας δίνουμε μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την σκιά με πολλούς τρόπους!!

 Highlights:

Το μακιγιάζ είναι απλά να παίζετε με τις φωτεινές και τις σκούρες σκιές:να χρησιμοποιείτε πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις για να κάνετε πιο έντονα ορισμένα σημεία σε σχέση με άλλα, και άλλα σημεία να γίνονται σκοτεινότερα έτσι ώστε να μοιάζουν σαν να εχουν πιο πολύ βάθος.

Τα καλύτερα σημεία  για highlight είναι στην εσωτερική γωνία του ματιού, στο κέντρο του βλεφάρου, και κάτω από τα φρύδια.

 

 


 Διαφορετικά σχήματα σκιάς ματιών:

 

 Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σκιές σας, αναμειγνύοντας διαφορετικά χρώματα, διαφορετικές υφές και glitters, αλλά εδώ είναι μερικές ιδέες για το πως να εφαρμόσετε την πιο σκούρα απόχρωση του makeup σας:

 

Εσωτερική γωνία:

 

 

 

Μπορείτε να προσθέσετε πιο σκούρα σκιά μόνο στην εσωτερική γωνία του βλεφάρου σας, η οποία φαίνεται να μειώνει την απόσταση μεταξύ των ματιών.

Εξωτερική γωνία:

Αν τα μάτια σας είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο, αυτό μπορεί να τα κάνει να φαίνονται πιο μακριά το ενα από το άλλο.Ταιριάζει πάρα πολύ και με άλλους τύπους ματιων επίσης.

 

Και οι δύο γωνίες:

Νομίζουμε ότι αυτό είναι τέλειο για όλους τους τύπους, μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί τόσο σε δραματική εμφάνιση με έντονα

χρώματα, αλλά και με την φυσική καθημερινή εμφάνιση με ουδέτερα χρώματα. Δεν κάνει τα

μάτια να φαίνονται ευρύτερα ή μικρότερα, και νομίζουμε ότι ταιριάζει για όλους τους τύπους των ματιών.

 

 Εξωτερική γωνία, "catshape":

 

 Κάνει τα μάτια να εχουν λίγο κλίση προς τα πάνω, το οποίο δημιουργεί ένα μυστηριώδες βλέμμα. Επίσης, αν τα βλέφαρα σας είναι λίγο πεσμένα, αυτό θα μπορούσε να τους δωσει την "ώθηση" που χρειάζονται.

 

 

Εξωτερική γωνία & κόκκαλο του ματιού, αναμειγνύοντας την σκια προς τα πάνω:

Αυτό είναι το αγαπημένο μας.Πιο σκούρα σκιά εφαρμόζεται στην εξωτερική γωνία και στο κόκκαλο, και στη συνέχεια αναμειγνύεται προς το φρύδι, όπου

συναντά το highlighter, και συνδυάζετε μαζί με αυτό επίσης.

Αυτη ειναι, επίσης, μια καλή τεχνική, αν έχετε μάτια με πεσμένα βλέφαρα(hooded eyes), απλώς επεκτείνετε τις σκιές έτσι ώστε να εμφανιζονται λιγάκι.

 

 Banana:

 

 Αυτή η τεχνική μπορεί να κάνει τα μάτια σας να φαίνονται ευρύτερα, και το βλέφαρο σας να φαίνεται "περισσότερο".

 

 

Ολόκληρο το εσωτερικό μέρος:

  Αυτός δεν είναι για όλους, σας κάνει εύκολα να μοιάζετε θυμωμένες, ή τα φρύδια σας να φαίνονται πάρα πολύ βαρια.

Αλλά ίσως να θέλετε να το δοκιμάσετε, ίσως με πιο ανοιχτά χρώματα.

 

  

Μόνο στο κόκκαλο του ματιου:

Το σκούρο χρώμα μόνο στο κόκκαλο μπορεί να εμβαθύνει το κόκκαλο σας και γενικότερα τα μάτια σας θα φαίνεται να έχουν πιο πολύ βάθος. Αν προσθέσετε λίγο φωτεινό χρώμα στο βλέφαρο , το βλέφαρο σας αμέσως θα φαίνεται μεγαλύτερο.

 

 

 Ολόκληρο το βλέφαρο:

 

 Ανάλογα με το χρώμα που χρησιμοποιείτε, αυτό μπορεί να είναι το πιο δραματικό από όλα τα στυλ.

Να είστε προσεκτικες αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε έντονα χρώματα, ειδικά αν δεν θέλετε να επιστήσετε την προσοχή πάρα πολύ στα μάτια σας.

 

 Να θυμάστε, ότι ο καθένας έχει διαφορετικό σχήμα ματιών, σχήμα  κεφαλιού και σχήμα  μύτης, και ότι όλα επηρεάζουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το μακιγιάζ.

Έτσι δεν πρέπει να σας πιάνει κατάθλιψη αν κάποια στυλ μακιγιάζ δεν σας ταιριάζουν, απλά προχωρήστε στο επόμενο στυλ. Τελικά μπορείτε να βρείτε το δικό σας!

http://www.mepareitsa.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ